פורסם 2005 במרץ 120 שנים חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן.מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב.אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי.מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים יש להם כבר כמה ימים בעיות בחיבור התמיכה לא עוזרת בכלום הדבר היחידי שהם יגידו לך זה יש בעיה אנחנו יודעים תחכה כמו כולם רק שהם יגידו את זה במילים יפות יותר
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אתה מדבר על גלישה שפתאם מאבדת חיבוריות ? כלומר אתה גולש ופתאם דפים לא עולים ואחרים כמה שניות\דקות זה חוזר ואחרי זה שוב נעלם ?
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר כן, בדיוק הבעיה שאתה מתאר, וגם שאני משחק ברשת, פתאום אני מקבל לכמה שניות פינג של 2000 ואחרי איזה דקה שתיים הוא חוזר ל70.לבנתיים ניראה שהם התגברו על הבעיה.אבל עם זהב אי אפשר לדעת כלום..
פורסם 2005 במרץ 220 שנים כן, בדיוק הבעיה שאתה מתאר, וגם שאני משחק ברשת, פתאום אני מקבל לכמה שניות פינג של 2000 ואחרי איזה דקה שתיים הוא חוזר ל70.לבנתיים ניראה שהם התגברו על הבעיה.אבל עם זהב אי אפשר לדעת כלום..ממתי הדבר התחיל לך ?
פורסם 2005 במרץ 220 שנים לי לא קורה שום בעיות עם אינטרנט זהב כבר איזה שנתיים.אבל מה שכן,בזמן האחרון האימייל שלי לא שולח מיילים (זה מראה שזה שולח,אבל זה לא מגיע ליעד.)
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אתם מתכוונים ל 012 ?כי אני סובל מבעיה ממש חמורה כבר שנה ואני משתגע במשחקי רשת הוא נתקע לי ל10 שניות ואז אני משחק איזה רבע שעה ושוב חוזר וככה כל הזמן פירמטתי עשיתי הכל דיברתי איתך כבר מלא פעמים והם לא עזרו לי ובBATTLEFIELD הוא עושה לי בסרבר של גיימר מלא בעיות CONNECTION זה פשוט הורג אותי כבר שנההההההההההההההה
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מצטרף לתלונות על אינטרנט זהב שכל הזמן יש להם תקלותזה פשוט מעצבן ש"כל שני וחמישי" אי אפשר לגלוש כמו שצריך יש ניתוקים לאחרונה אפילו הרבה ניתוקים...כאילו כל יום חח בערך...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אתה מדבר על גלישה שפתאם מאבדת חיבוריות ? כלומר אתה גולש ופתאם דפים לא עולים ואחרים כמה שניות\דקות זה חוזר ואחרי זה שוב נעלם ?יאפ...זה קרה לי לפני חודש בערך, ברמה ממש מטורפת ומעצבנת, אבל זה כנראה היה בגלל ה- Zone Alarm...בכל אופן עכשיו זה עדיין קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.