פורסם 2005 במרץ 120 שנים חבילת ההרחבה של Doom3, הנקראת Resurrection of Evil יוצאת באפריל.העלילה מתרחשת שנתיים לאחר סוף המשחק Doom3. צוותים שבאים לחקור את מה שנשאר מהבסיס מביאים לחזרת האיום על המאדים וכדוה"א. הפעם משחקים מארין אחר שצריך להתמודד עם האיום. מי שמעוניין בPreview יכול לקרוא פה:http://www.gamers-depot.com/games/action/doom3/res/001.htmאני ממליץ להוריד את הטריילר האחרון (112 מגה):מפה: http://www.fragland.net/downloads.php?id=14514 אומפה: http://www.gamershell.com/download_8457.shtml אומפה: http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Resurrection_of_Evil_Trailer_HiRes;38285#Downloadלפי הטריילר ההמשך נראה דיי טוב, ניתן גם לראות בו את הנשק שהעתיקו מHL2, הGravity Gun. גם הפעם הציפיות מאוד גדולות, דמויות חדשות, נשקים חדשים, כמו המשחק הראשון.מה אתם אומרים? יחזיר את הכבוד לDoom או יאכזב כמו הקודם?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים ראיתם את ההילוך האיטי שיש במשחק עכשיו? שמים לב אליו בקטעים שיש אליפסה סביב המסך.בכל אופן נשמע מעניין,רק למה העתיקו מ hl2 את ה gravity gun??
פורסם 2005 במרץ 220 שנים קראתי שאת ה gravity gun ב doom3 או ה "grabber" כמו שקוראים לו כאן היה מתוחנן לפני יציאת HL2 וחוץ מזה אני חושב שנראה אותו בהרבה עוד משחקים בעדיתולפי מה שקראתי וראיתי המשחק הזה הולך ליות ענק!
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר אני בספק שהוא היה מתוכנן לפני HL2, אבל גם אם כן זה עדיין לא נראה טוב, זה ממש נראה כמו העתקה. מה שיהיה מעניין לראות זה איך הם עיצבו את השלבים כך שיהיה שימוש לנשק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.