פורסם 2002 ביולי 323 שנים תקשיבו , מתי שאני משחק משחקים אז תוך כמה דקות נתקע המשחק ויש צפצוף מוזר ואני חייב לעשות ריסט. המחשב לא מגיב לכלום... זה קרה גם כמה פעמים שהפעלתי מלא מלא מלא תוכנות בבת אחת ופשוט המחשב נתקע! פירמטתי את המחשב. אבל אל תחשבו שזה בגלל הפירמוט, גם לפני הפירמוט זה קרה פעם או פעמיים במקרים נדירים אבל זה נראה כאילו זה רק הולך ומחמיר. כלומר , במקום אחרי שעה של משחק אז זה נתקע תוך 10-5 דקות זה נתקע!!! אז זה לא בעיה בתוכנה מסוימת. הבעיה היא בחומרה ! מישהו יכול לעזור לי ? וזה לא בעיה שהמחשב שלי לא טוב ... הנה הנתונים שלו : PIII 866 Mhz לוח אם : Giga Byte שכחתי את הדגם זיכרוון פנימי: 256 MB כרטיס קול : סאונד בלסטר LIVE כרטיס מסך : Raedon 7500 64 MB DDR VIVO רק להזכירכם , לא היה לי את הבעיה לפני חודש בערך כלומר איזה שבוע לפני שפירמטתי להיה את הבעיה ואז יומיים לפני שפירמטתי הבעיה הופיעה אבל במקרים נדירים ... ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך אבל זה לא עוזר! בבקשה תעזרו לי , תגידו לי במה יכולה להיות הבעיה תודה !!!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים נשמע לי כמו בעיה בדירקטX או בדרייברים של הכרטיס מסךזה קורה גם במשחקים מבוססי OPENGL?
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר ממש לא אני אומר לך שזה פעל לי ואז פתאום זה נהיה .. אז פירמטתי וזה המשיך ועכשיו זה רק נהיה גרוע! זה בכלל שהמעבד חם מדי? צריך איזה מאוררר חדש? היט סינק חדש? משחה תרמית ? תודה
פורסם 2002 ביולי 323 שנים לי נראה שאם פירמוט טוב לא פותר אז נשארת בעית חומרה ,יתכן כרטיס קול - שמעתי על המון כרטיסים של 5.1 LIVE שהלכו .
פורסם 2002 ביולי 323 שנים ???מה לא ברור רכיב תקול במחשב יגרום לקריסה !!!אם יש בעיה חלקית בכרטיס קול אז הוא לא יתפקד ויתקע את המחשב.תתחיל להוציא כרטיסים עד שתפתר הבעיה (כולל זכרונות).
פורסם 2002 ביולי 323 שנים ???מה לא ברור רכיב תקול במחשב יגרום לקריסה !!!אם יש בעיה חלקית בכרטיס קול אז הוא לא יתפקד ויתקע את המחשב.תתחיל להוציא כרטיסים עד שתפתר הבעיה (כולל זכרונות).אני דוקא הייתי הולך לכוון התחממות יתר. אני יודע שזה קשה עם P3 אבל לך תדע - תבדוק את הטמפרטורה של לוח האם והמעבד. בדרך כלל צפצוף חזק מעיד על טמפרטורה גבוהה.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר יש לי צפצוף חזקוהביוס אומר לי שהחום של ה - CPU זה 105 מעלות צלזיוס!זה לא קצת חם????????? ???
פורסם 2002 ביולי 323 שנים יתכן שהחישן של הלוח אם שלך נדפק. יתכן גם שצלעות הקירור של המעבד זזו מהמקום או התפרקו לגמרי, במקרה הזה שים גריז טרמי טוב ותתקין אותן מחדש. כמו כן כדאי לך לדאוג לאיוורור נכון של המארז, אם כי זה לא הגורם לטמפרטורה הגבוהה להחריד של המעבד.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים תקשיבו , מתי שאני משחק משחקים אז תוך כמה דקות נתקע המשחק ויש צפצוף מוזר ואני חייב לעשות ריסט. המחשב לא מגיב לכלום... זה קרה גם כמה פעמים שהפעלתי מלא מלא מלא תוכנות בבת אחת ופשוט המחשב נתקע! פירמטתי את המחשב. אבל אל תחשבו שזה בגלל הפירמוט, גם לפני הפירמוט זה קרה פעם או פעמיים במקרים נדירים אבל זה נראה כאילו זה רק הולך ומחמיר. כלומר , במקום אחרי שעה של משחק אז זה נתקע תוך 10-5 דקות זה נתקע!!! אז זה לא בעיה בתוכנה מסוימת. הבעיה היא בחומרה ! מישהו יכול לעזור לי ? וזה לא בעיה שהמחשב שלי לא טוב ... הנה הנתונים שלו : PIII 866 Mhz לוח אם : Giga Byte שכחתי את הדגם זיכרוון פנימי: 256 MB כרטיס קול : סאונד בלסטר LIVE כרטיס מסך : Raedon 7500 64 MB DDR VIVO רק להזכירכם , לא היה לי את הבעיה לפני חודש בערך כלומר איזה שבוע לפני שפירמטתי להיה את הבעיה ואז יומיים לפני שפירמטתי הבעיה הופיעה אבל במקרים נדירים ... ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך אבל זה לא עוזר! בבקשה תעזרו לי , תגידו לי במה יכולה להיות הבעיה תודה !!! מה שלוח האם שלך מנסה למר לך זה[glow=red, 2, 300]חםםםםםםם ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי[/glow] או שזה הכרטיס מסך אבל נראה לי יותר כמו מעבד ... נראה לי שמשהו לא בסדר במאורר שלך ולא מומלץ לך ממש להדליקו להרבה זמן
פורסם 2002 ביולי 323 שנים זה קורה גם לחבר שלי.אני חושב שיש בעיות עם הסוג מעבדים הזה, זה אותו מעבד בדיוק.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אין לי ספק שיש לך בעייה בחיישן חום, המעבד שלך בחיים לא היה שורד בטמפ' של 105.... אתה יכול לגעת בצלעות קירור שעליו ולבדוק ( בכל מקרה תיזהר כי גם טמפ של 60 זה חם...) סתם השערה, אולי בגלל שהחיישן דפוק המערכת עושה ריסט כדאי למנוע את השירפה של המעבד...
פורסם 2002 ביולי 423 שנים תתקין את המערכת הפעלה מחדש זה 100% יעבוד.מחקת בטעות איזה קובץ אחד.תתקין את המערכת בלי לפרמט ושלום על ישראל.יש לך DIRECX? (מקווה שרשמתי נכון).איזה מערכת הפעלה יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.