פורסם 2005 במרץ 120 שנים ניסיתי להתקין את Enter The Matrix ובדיסק השלישי עולה לי הודעה גם ב-Max Payne עולה הודעה הורדתי Driver של NVIDIA אולי זה בגלל זה עולות ההודעות ??? חשבתי שזה אמור לפתור בעיות ??? אולי צריך לשנות את ההגדרות ??? זה הכרטיס מסך שיש לי geforce fx 5200
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מקורי או לא?אולי יש בעיה בדיסק השלישי, תסיק לבד את המסקנה אנחנו לא יכולים להגיד לך מה לעשות.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים ההודעה הראשונה משמעותה דיסק פגום.בקשר להודעה השנייה: (קרדיט ל-OCEAN666)תעשה את הדבר הבא :תלך לתיקייהC:\\\\WINDOWS\\\\repairתעשה COPY לקובץ autoexec.ntותדביק אותו בתיקייהC:\\\\WINDOWS\\\\System32וכמובן, להשאיר את הקובץ גם במקום המקורי שלו, רק להעתיק אותו לא לגזור או למחוק.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר שתיי המשחקים צרובים מדיסקים מקורייםבמטריקס אני לא מבין למה הדיסק השלישי פגום אצל חבר שלי זה עובד הצלחתי להפעיל את מקס פיין תודה על העזרה
פורסם 2005 במרץ 220 שנים עובדה שיש בעיה.. מכיוון שאני מניח שיש לך את הדיסקים המקוריים (שהרי קנית את המשחק), תנסה מהם, אם לא, תבקש מהחנות/יצרן שיחליף אותם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.