פורסם 2005 במרץ 120 שנים שבע פעמים שבע ברכות ואיחולים לבלביים. תודה רבה. אהבתי את צורת ההתבטאות. חוץ מזה מפרט בול פגיעה...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים The_Drag0n אל תפלוט שטויותההבדלים בביצועים בין Gigabyte ל Leadtek הם בפריימים בודדים במקרה הכי קיצוניוגם אז זה לטובת Gigabyteבר החנות היא www.logicpc.co.ilהרבה המליצו עליה ולא שמעתי עליה שום דבר רעאני לא פולט שום שטויות, תראה ! לכרטיס מסך הזה לא משנה איזה חברה אצל כולם הוא אותו דבר בליבה ובזיכרון !אין הבדל בביצועים או משהו, הוא אותו דבר בדיוק..ההבדל היחידי הוא הקירור ואולי עוד כמה צ'יפים..ולא אכפת לי כל כך מה logicpc המליצוזה אותו דבר כמו שאני ימליץ (וזה לא אני אישית..זה הוכחות)הקירור של Leadtek טוב יותר משל ג'יגה ביט!אז אל תגיד לי שאני אומר שטויותחוץ מזה אני מכיר אנשים שיש להם ג'יגה ביט ומתלוננים על טמפ' גבוהה !ואצל leadtek אף אחד לא התלונן על כלום.(ואני מדבר בכל רחבי האינטרנט ! )
פורסם 2005 במרץ 220 שנים כבר הפניתי אותך בת'רד אחרלהשוואה רצינית בין כל ה 6600GT PCI-Eלידק היו במקום 4 בליבה לאוברקלוק מקסימליומקום 8 בזיכרון לאוברקלוק מקסימליוג'יגבייט מקום 2 ו 4 בהתאמהותלונות על טמפ' זה כי בג'יגבייט יש קירור פאסיביוגם אם הוא יהיה ב 60 מעלות אין בעיה עם זהכל עוד אתה לא נוגע בסינק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.