עבור לתוכן

דבק טרמי

Featured Replies

פורסם

איפה אני יכול להשיג אותו? (חוץ מפלונטר ופנדה כי אין שם)

פורסם
  • מחבר

אם עוד 35 משלוח 66 ו60

פורסם

איפה אני יכול להשיג אותו? (חוץ מפלונטר ופנדה כי אין שם)

אמרתי לקנות AS3... ה-nontherm אולי עובר את ה-AS2 בביצועים אבל ספק אם הוא עובר את ה-AS3...

AS כמובן זה Arctic Silver אם למישהו זה לא היה מובן...

פורסם
  • מחבר

בפנדה 63+30 (משלוח)= 93

(למה אתה לא עונה באיסיקיו?)

פורסם

כוס עמק לא ידעתי אני מבטל את זה מיד!!!!

למה?

תבקש להחליף את זה למשחה טרמית או ASII או משהו אחר של ננטורם שהוא משחה טרמית.

פורסם

בנאדם... פלונטר חרא... לא משנה מה אנשים אומרים... אפילו עם המשחה הזאת אתה יכול לחקות חודש ואפילו יותר עד שזה יגיע וגם אז השליח עלול לקרוא לך לבוא לאנשהו לקחת את זה כי אין לו כוח לבוא עד הדלת שלך...

זמן האספקה של פלונטר למוצרים התקצר דווקא מאוד בזמן האחרון. זה שמשלוחים שלהם "ניתקעים" או מתעקבים זה נכון, וגם את זה ברגע שהם יודעים על בעיות שחברת השליחויות עושה משתדלים לפתור את זה.

תזמין AS3 מפנדה... יותר יקר... אבל עדיין לא מחיר בשמיים... משלוח עד הבית...

או שתימצא מקום אחר... זיגזג לדוגמא... אבל על תסמוך על פלונטר בשום מצב... יש להם אנשים שמבינים... אבל עד שתשיג אותם, שנים... האנשים במחירות והאנשים שמכניסים את המידע לאתר לא יודעים כלום מהחיים שלהם ובטח לא במחשבים... אתה לא יכול לדעת מה תקבל מהם בסוף... אז אני לא מציע לך אפילו לנסות... תן 2 ש"ח ותגיד להיתראות וזהו...

אני לא חושב שיגבו ממנו שני שקל דמי ביטול, זה ממש אינפנטילי. קשה לי להאמין שחברה גדולה תריב עם הלקוח על שני שקלים.

אגב, באמת אמרו לך שיגבו ממך דמי ביטול או שאתה רק חושש שיקחו ממך דמי ביטול?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחח

אני חושש מדמי ביטול????

היה רשום באתר על כל ביטול יש גבייה של 5%.

אין להם משהו אחר יש להם רק את ארטיק סילבר 2 שהוא :bash:.

ואני בא לקחת את המוצר ללא משלוח.

אני גר בראשון והם ברמת גן זה לא רחוק.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

אני חושש מדמי ביטול????

היה רשום באתר על כל ביטול יש גבייה של 5%.

אין להם משהו אחר יש להם רק את ארטיק סילבר 2 שהוא :bash:.

ואני בא לקחת את המוצר ללא משלוח.

אני גר בראשון והם ברמת גן זה לא רחוק.

הילכתית הם צריכים לקחת ממך דמי ביטול. מעשית, לא נראה לי שהם יעשו את זה. תחשוב בהגיון, הסעיף בתקנון הזה מתייחס בעיקר לאנשים שהזמינו מחשב ב10,000 שקל ופתאום החליטו לבטל אותו. או מישהו שהזמין איזה TI4600 של GAINWARD שלא כל אחד קונה, והחליט יומים לפני לבטל אותו.

חוץ מזה, שים לב לתיאור של המוצר באתר היצרן ע"פ הדגם של המוצר בפלונטר, כך אני תמיד מצליח להבין מה הם מנסים למכור. התיאורים שלהם באתר לפעמים מבלבלים, זה נכון.

פורסם
  • מחבר

אתה הצלחת אני לא ::)

פורסם

תשים לב למה שרשום באתר של החברה שהם מפנים:

Nanotherm Blue II - זה compound, כלומר חומר להלוכת חום. כך גם הICE. גם הICE שלהם וגם הBLUE שלהם זה מישחות טרמיות.

רק ה-Nanepoxy Thermal Adhesive - זה דבק טרמי ואין אותו בכלל באתר של פלונטר. כלומר, ממה שאני מצליח להבין אתה תקבל את המוליך הטרמי ולא הדבק, זאת כנראה טעות בתיאור שלהם.

פורסם

תיסלחו לי אבל זה מה שמוכיח, שזמן הספקה טוב או לא, בפלונטר לא יודעים על מה הם מדברים...

פורסם
  • מחבר

תשים לב למה שרשום באתר של החברה שהם מפנים:

Nanotherm Blue II - זה compound, כלומר חומר להלוכת חום. כך גם הICE. גם הICE שלהם וגם הBLUE שלהם זה מישחות טרמיות.

רק ה-Nanepoxy Thermal Adhesive - זה דבק טרמי ואין אותו בכלל באתר של פלונטר. כלומר, ממה שאני מצליח להבין אתה תקבל את המוליך הטרמי ולא הדבק, זאת כנראה טעות בתיאור שלהם.

מי משלם על זה??

הצרכנים.....

ביטלתי כבר את ההזמנה אני לא יודע אם כדאי להחזיר שוב.

פורסם

תיסלחו לי אבל זה מה שמוכיח, שזמן הספקה טוב או לא, בפלונטר לא יודעים על מה הם מדברים...

יפה אמרת!

וARCTICSILVER3 בהחלט מוליך חום טוב יותר מNANOTHERM

פורסם
  • מחבר

הוא מוליך בחצי מעלה יותר טוב.

אני עדיין לא יודע אם כדאי להחליף HSF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים