עבור לתוכן

שביתה ? WTF

Featured Replies

פורסם

כמו ששלמה דברת אמר

רוב התלמידים באו כי זה עוד יום חופש!!![/b]

והוא צודק כלכך...אף אחד מבני הנור בארץ בימינו לא יחשוב על ללכת נגד מוסכמות... :jump:

• תגובות 101
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכשיו ,רוצים לתת עונש לילדים שלא באו לבית הספר, איזה מין שטויות אלו!!!! :bash::s07:

וטוב שכך, שלא יחזור הדבר הזה.

זה לא שביתה, זה סתם הברזה המונית.

פורסם

המקסימום שניתן לעשות זה לרשום חיסור לא מוצדק, אם יעשו משהו מעבר לזה אז הפעם באמת תיהיה סיבה מוצדקת לשביתה..

פורסם

אם אתה נותן להם לרשום לך על זה חיסור, אז אתה בעצם לא הבנת למה נעשתה בכלל שביתה.

פורסם

אני לא חושב שהשביתות העלו מועילות במשהו, זה רק פוגע בתלמידים, הפסד חומר , וכל מיני שטויות של בית הספר שאני שונה, אבל זה המצב.

פורסם

אם אתה נותן להם לרשום לך על זה חיסור, אז אתה בעצם לא הבנת למה נעשתה בכלל שביתה.

אלא מה אתה רוצה? לשבות ושלא ירשמו לך חיסור? מזה שביתה דלוקס?

כל הרעיון בלשבות זה לקבל עליך את העונש בידיעה שמה שאתה שובת עליו שווה לך לספוג בשבילו את העונש

שביתה בלי עונש זה בדיחה

פורסם

שביתה בלי עונש זה במילה פשוטה חופש...

פורסם

אלא מה אתה רוצה? לשבות ושלא ירשמו לך חיסור? מזה שביתה דלוקס?

כל הרעיון בלשבות זה לקבל עליך את העונש בידיעה שמה שאתה שובת עליו שווה לך לספוג בשבילו את העונש

שביתה בלי עונש זה בדיחה

או שפשוט עונש מסמל שמה שעשית היה לא טוב, ואתה מכיר בכך שלא היית צריך לשבות, וכל מה שנלחמת עבורו לא שווה כלום.

מיצידי, אני כבר עייף ממלחמות(כלשהן), שלא יניבו כלום.

פורסם

זה שקיבלת עונש לא אומר שאתה מכיר בזה שמה שעשית לא טוב או לא צודק

זה פשוט אומר שמשהו כל כך חשוב לך שאתה מוכן לחטוף עונש בשבילו (חיסור/הפסד כספי או כל עונש אחר)

בעצם ככל שהעונש יותר גבוה אתה מראה על הנחישות שלך ומראה כמה מבחינתך מה שאתה עושה נכון

פורסם

לא האמנתי ש200 אלף תלמידים ישבתו.

מה שאומר שמי שנסחף אחרי השביתה הלא מאורגנת הזאת, יצא אידיוט, סתם הפסידו חומר ושבתו לטובת כלום (לא לארגון כלשהו כמו הסתדרות המורים).

להיסחף אחר אתר אינטרנט, שבכלל עם דומיין up.co.il ועם פרסומת מציקה על דייטים, זה אידיוטי.

מה שבטוח, הגולן הזה, גרר אחריו הרבה אנשים. בן אדם עם הרבה כוח ביד.

פורסם

אוף רק אם היה אפשר לעשות בצבא שביתה :-[

ינעל הצבא

אני לא חושב שהשביתות העלו מועילות במשהו, זה רק פוגע בתלמידים, הפסד חומר , וכל מיני שטויות של בית הספר שאני שונה, אבל זה המצב.

איזה הפסד חומר מה אתה סטלן?

אפשר לחשוב כמה לומדים ביום

אני זוכר בשבוע למדתי את כל החומר של הבגרויות השונות...

ח"ח למי שעשה את השביתה הזאת וחבל שאני כבר לא לומד...

פורסם

נמאס כבר לדבר על שביתה שהיתה, אבל מערכת החינוך בארץ, זה הדבר הכי פחות מעניין ומושקע, בממשלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים