פורסם 2005 במרץ 220 שנים כמו ששלמה דברת אמר רוב התלמידים באו כי זה עוד יום חופש!!![/b] והוא צודק כלכך...אף אחד מבני הנור בארץ בימינו לא יחשוב על ללכת נגד מוסכמות...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אכשיו ,רוצים לתת עונש לילדים שלא באו לבית הספר, איזה מין שטויות אלו!!!! וטוב שכך, שלא יחזור הדבר הזה. זה לא שביתה, זה סתם הברזה המונית.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים המקסימום שניתן לעשות זה לרשום חיסור לא מוצדק, אם יעשו משהו מעבר לזה אז הפעם באמת תיהיה סיבה מוצדקת לשביתה..
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אם אתה נותן להם לרשום לך על זה חיסור, אז אתה בעצם לא הבנת למה נעשתה בכלל שביתה.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אני לא חושב שהשביתות העלו מועילות במשהו, זה רק פוגע בתלמידים, הפסד חומר , וכל מיני שטויות של בית הספר שאני שונה, אבל זה המצב.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אם אתה נותן להם לרשום לך על זה חיסור, אז אתה בעצם לא הבנת למה נעשתה בכלל שביתה.אלא מה אתה רוצה? לשבות ושלא ירשמו לך חיסור? מזה שביתה דלוקס?כל הרעיון בלשבות זה לקבל עליך את העונש בידיעה שמה שאתה שובת עליו שווה לך לספוג בשבילו את העונששביתה בלי עונש זה בדיחה
פורסם 2005 במרץ 320 שנים אלא מה אתה רוצה? לשבות ושלא ירשמו לך חיסור? מזה שביתה דלוקס?כל הרעיון בלשבות זה לקבל עליך את העונש בידיעה שמה שאתה שובת עליו שווה לך לספוג בשבילו את העונששביתה בלי עונש זה בדיחהאו שפשוט עונש מסמל שמה שעשית היה לא טוב, ואתה מכיר בכך שלא היית צריך לשבות, וכל מה שנלחמת עבורו לא שווה כלום.מיצידי, אני כבר עייף ממלחמות(כלשהן), שלא יניבו כלום.
פורסם 2005 במרץ 320 שנים זה שקיבלת עונש לא אומר שאתה מכיר בזה שמה שעשית לא טוב או לא צודקזה פשוט אומר שמשהו כל כך חשוב לך שאתה מוכן לחטוף עונש בשבילו (חיסור/הפסד כספי או כל עונש אחר)בעצם ככל שהעונש יותר גבוה אתה מראה על הנחישות שלך ומראה כמה מבחינתך מה שאתה עושה נכון
פורסם 2005 במרץ 420 שנים לא האמנתי ש200 אלף תלמידים ישבתו.מה שאומר שמי שנסחף אחרי השביתה הלא מאורגנת הזאת, יצא אידיוט, סתם הפסידו חומר ושבתו לטובת כלום (לא לארגון כלשהו כמו הסתדרות המורים).להיסחף אחר אתר אינטרנט, שבכלל עם דומיין up.co.il ועם פרסומת מציקה על דייטים, זה אידיוטי.מה שבטוח, הגולן הזה, גרר אחריו הרבה אנשים. בן אדם עם הרבה כוח ביד.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים אוף רק אם היה אפשר לעשות בצבא שביתה :-[ינעל הצבאאני לא חושב שהשביתות העלו מועילות במשהו, זה רק פוגע בתלמידים, הפסד חומר , וכל מיני שטויות של בית הספר שאני שונה, אבל זה המצב.איזה הפסד חומר מה אתה סטלן?אפשר לחשוב כמה לומדים ביוםאני זוכר בשבוע למדתי את כל החומר של הבגרויות השונות...ח"ח למי שעשה את השביתה הזאת וחבל שאני כבר לא לומד...
פורסם 2005 במרץ 420 שנים נמאס כבר לדבר על שביתה שהיתה, אבל מערכת החינוך בארץ, זה הדבר הכי פחות מעניין ומושקע, בממשלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.