עבור לתוכן

שביתה ? WTF

Featured Replies

פורסם

א. מועצת התלמידים אמורה להיות נבחרת (אני לא יודע ע"י מי ובאיזה פרוצדורה, אבל זה כך). תשאל את מור (mortzkin), הוא היה במועצה הארצית או משהו...

יפה אמרת..

לאף אחד אין מושג בכלל מי בחר בה ואת מי או מה היא מייצגת.

לי אישית לא הייתה בכלל זכות הצבעה למועצה הזאת ככה שאני לא רואה איך הם מייצגים אותי.

אני לא רואה במועצת התלמידים הארצית הזאת כגוף שמייצג אותי וזאת זכותי הדמוקרטית להתארגן, למחות וגם לשבות

• תגובות 101
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תגיד אתה באמת רוצה שמורה תיקח אותך הצידה ותגיד לך לסתום כל פעם? אתה מפריע, היא מוציאה אותך. מה כ"כ לא נכון בלוגיקה הזאת?

רק רגע.. אמרתי שאני כל הזמן מפריע למורים ?, מדיי פעם יוצא לי לדבר אין מה לעשות.. (יש לי הפרעת קשב וריכוז) ..

אז יש לך בעיה רצינית (אפילו יותר מזה שאתה לא יודע עברית). וכשאתה מתפרץ זה כן באשמתך...

מצדי תיקח ואליום או פרוזאק או ריטלין. אבל אל תאשים אחרים בהתנהגות שלך, ואל תאשים את המורים שמונעים ממך להפריע לכולם בזה שמוציאים אותך.

זו בדיוק הבעיה של האנשים (והנוער) במדינה הזאת - כולם אשמים חוץ ממני

אתה מנסה לרדת עליי? כשאני בפורום אני מרגיש חופשי, ובשבילך אני לא מתכוון לשנות את זה..

אני יודע שיש לי בעיה רצינית, ובגלל זה אני מנסה לעבוד עליה (תסתכל על ההודעה הקודמת שלי) - וכן אני לוח רטילין ואני לא מתבייש בזה..

ותפסיק להצדיק את המורים, גם הם לא הכי צדיקים, ולפי מה שאני מבין, אתה בכלל סיימת בית ספר, אז איך אתה יכול להבין אותי ?

פורסם

הוא לא סיים בית ספר והוא גם לא מצדיק את המורים כל הזמן

אבל במקרה שאתה תיארת המורים כן צודקים

פורסם

מישהו יודע אם מחר תהיה שביתה ?

פורסם

אין שביתה מחר ולא הייתה היום סה"כ זה לא שביתה רישמית

אתה רוצה תבוא אתה לא רוצה ללכת לבית ספר תישאר בבית זה כבר בעיה שלך

על אותו עיקרון של היום...

פורסם

אצלנו 65%-70% באו

וזה בית צפר של איזה 1300 ילדים

פורסם

400 אנשים לא באו?

בכל מקרה, השביתה הייתה צריכה להיות מאורגנת יותר. המארגנים היו צריכים להיפגש עם מועצת התלמידים, עם משרד החינוך ועם גורמים אחרים שקשורים לעניין.

ד.א גם המורים נגד הדוח.

פורסם

אם הם ישר היו ניגשים לדבר איתם היו זורקים אותם מכל המדרגות

הם קודם כל היו צריכים להראות ש"we mean business"

עכשיו הם יכולים לדבר איתם ועכשיו ייקחו אותם ברצינות

פורסם

איזה מארגנים

איזה אחד התחיל את זה בטח באייסיקיו לכל הרשימה ואז הם לכל הרשימה ואז מישהו העלה בנענע איזה דף שאומר שיש שביתה

פורסם

אז זה רק זה, והם לא מוכנים לעשות יותר מדף אחד באינטרנט, אז הם לא מארגנים כלום.

הם צריכים להראות מחאה, אולי להפגין מול משרד החינוך ביום השביתה.

לא סתם לרבוץ בבית.

פורסם

כל השביתה הזאת התקיימה בזכות ynet, walla וNRG. אם אתרי החדשות לא היו מפרסמים את העמוד המסכן ההוא ולא "מזכירים" לנו אתמול שמתוככנת שביתה אף אחד לא היה מתייחס לבדיחה הזאת. יחי התקשורת

פורסם

כל השביתה הזאת היא בגלל אבו של הילד ש"המציא" אותה

אבא שלו איש די ידוע וקשור בהרבה מקומות , אני מאמין שהוא 'טיפה' עזר לו להביא את זה לתקשורת

אחרת היו לו שמים עליו אתם יודעים מה...

אם אתם שואלים מי זה אבא שלו - איזי שירצקי

בן היתר מנכל איתוראן ומנכל קבוצת הכדורגל של קריית שמונה

ועוד ועוד...

לבחור לא חסר כסף ואני מאמין שעם קצת קשרים הוא הפעיל את כל התקשורת

פורסם
  • מחבר

הממ... אבל למה לו לעשות את זה ?

אני חושב ששירצקי ג'יוניור רצה קצת תשומי מאבא, והחליט לא לבוא לביתספר עם כמה חברים או משהו.. עכשיו תראו לאן זה התגלגל.

נ.ב ?זה הג'ינג'י הזה, שהופיע בחדשות ?

פורסם

אכשיו ,רוצים לתת עונש לילדים שלא באו לבית הספר, איזה מין שטויות אלו!!!! :bash::s07:

פורסם

כי מן הסתם זה יהיה תקדים לכל כמה תלמידים בני 12 להשבית בתי ספר שלמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים