פורסם 2005 במרץ 120 שנים א. מועצת התלמידים אמורה להיות נבחרת (אני לא יודע ע"י מי ובאיזה פרוצדורה, אבל זה כך). תשאל את מור (mortzkin), הוא היה במועצה הארצית או משהו...יפה אמרת..לאף אחד אין מושג בכלל מי בחר בה ואת מי או מה היא מייצגת.לי אישית לא הייתה בכלל זכות הצבעה למועצה הזאת ככה שאני לא רואה איך הם מייצגים אותי.אני לא רואה במועצת התלמידים הארצית הזאת כגוף שמייצג אותי וזאת זכותי הדמוקרטית להתארגן, למחות וגם לשבות
פורסם 2005 במרץ 120 שנים תגיד אתה באמת רוצה שמורה תיקח אותך הצידה ותגיד לך לסתום כל פעם? אתה מפריע, היא מוציאה אותך. מה כ"כ לא נכון בלוגיקה הזאת?רק רגע.. אמרתי שאני כל הזמן מפריע למורים ?, מדיי פעם יוצא לי לדבר אין מה לעשות.. (יש לי הפרעת קשב וריכוז) ..אז יש לך בעיה רצינית (אפילו יותר מזה שאתה לא יודע עברית). וכשאתה מתפרץ זה כן באשמתך...מצדי תיקח ואליום או פרוזאק או ריטלין. אבל אל תאשים אחרים בהתנהגות שלך, ואל תאשים את המורים שמונעים ממך להפריע לכולם בזה שמוציאים אותך.זו בדיוק הבעיה של האנשים (והנוער) במדינה הזאת - כולם אשמים חוץ ממניאתה מנסה לרדת עליי? כשאני בפורום אני מרגיש חופשי, ובשבילך אני לא מתכוון לשנות את זה..אני יודע שיש לי בעיה רצינית, ובגלל זה אני מנסה לעבוד עליה (תסתכל על ההודעה הקודמת שלי) - וכן אני לוח רטילין ואני לא מתבייש בזה..ותפסיק להצדיק את המורים, גם הם לא הכי צדיקים, ולפי מה שאני מבין, אתה בכלל סיימת בית ספר, אז איך אתה יכול להבין אותי ?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים הוא לא סיים בית ספר והוא גם לא מצדיק את המורים כל הזמןאבל במקרה שאתה תיארת המורים כן צודקים
פורסם 2005 במרץ 120 שנים אין שביתה מחר ולא הייתה היום סה"כ זה לא שביתה רישמיתאתה רוצה תבוא אתה לא רוצה ללכת לבית ספר תישאר בבית זה כבר בעיה שלךעל אותו עיקרון של היום...
פורסם 2005 במרץ 120 שנים 400 אנשים לא באו?בכל מקרה, השביתה הייתה צריכה להיות מאורגנת יותר. המארגנים היו צריכים להיפגש עם מועצת התלמידים, עם משרד החינוך ועם גורמים אחרים שקשורים לעניין.ד.א גם המורים נגד הדוח.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים אם הם ישר היו ניגשים לדבר איתם היו זורקים אותם מכל המדרגותהם קודם כל היו צריכים להראות ש"we mean business"עכשיו הם יכולים לדבר איתם ועכשיו ייקחו אותם ברצינות
פורסם 2005 במרץ 120 שנים איזה מארגניםאיזה אחד התחיל את זה בטח באייסיקיו לכל הרשימה ואז הם לכל הרשימה ואז מישהו העלה בנענע איזה דף שאומר שיש שביתה
פורסם 2005 במרץ 120 שנים אז זה רק זה, והם לא מוכנים לעשות יותר מדף אחד באינטרנט, אז הם לא מארגנים כלום.הם צריכים להראות מחאה, אולי להפגין מול משרד החינוך ביום השביתה.לא סתם לרבוץ בבית.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים כל השביתה הזאת התקיימה בזכות ynet, walla וNRG. אם אתרי החדשות לא היו מפרסמים את העמוד המסכן ההוא ולא "מזכירים" לנו אתמול שמתוככנת שביתה אף אחד לא היה מתייחס לבדיחה הזאת. יחי התקשורת
פורסם 2005 במרץ 220 שנים כל השביתה הזאת היא בגלל אבו של הילד ש"המציא" אותהאבא שלו איש די ידוע וקשור בהרבה מקומות , אני מאמין שהוא 'טיפה' עזר לו להביא את זה לתקשורתאחרת היו לו שמים עליו אתם יודעים מה...אם אתם שואלים מי זה אבא שלו - איזי שירצקיבן היתר מנכל איתוראן ומנכל קבוצת הכדורגל של קריית שמונהועוד ועוד...לבחור לא חסר כסף ואני מאמין שעם קצת קשרים הוא הפעיל את כל התקשורת
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר הממ... אבל למה לו לעשות את זה ? אני חושב ששירצקי ג'יוניור רצה קצת תשומי מאבא, והחליט לא לבוא לביתספר עם כמה חברים או משהו.. עכשיו תראו לאן זה התגלגל.נ.ב ?זה הג'ינג'י הזה, שהופיע בחדשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.