עבור לתוכן

שביתה ? WTF

Featured Replies

פורסם

חחחח נראה לי שהמנהלת של הב"ס שלו תביא לו בסוף BAN ! :lol: :lol: :lol:

בתור אחד שהיה בכיתה מלאה בכאלה (או יותר נכון ב"ס שלם מלא בכאלה) ... תאמין לי זה לא עוזר לך בשום דבר

• תגובות 101
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

dude!!!!! :lol:

הרגע חזרתי. אף אחד כמעט לא הגיע!

אז חזרתי לכאן.

ענק :)

פורסם

אם רק בבית ספר שלי יהיה ככה..

פורסם

בוקר טוב לכולם!!

כיף לשבת בבית!!!

פורסם

Burton, אם התלמידים מרגישים שהמועצה לא מייצגת אותם, שיפעלו להחליף אותה.

באותה מידה אתה יכול להגיד "הכנסת הזו לא מייצגת אותי, אני לא שומע לחוקים שהיא מעבירה".

ההשוואה שלך ממש לא נכונה

מועצת התלמידים שייכת באופן ישיר למשרד החינוך והיא בחיים לא תשבית את בית הספר או תצא כנגד משרד החינוך

הכנסת לעומת זאת שייכת לעם ויש לי זכות לבחור מי יהיה בה ומי לא

פורסם

כל הבצפר שלי האמין לטמטום הזה,היינו חמש ילדים בכיתה.

טוב חזרתי ב9:30 לבית לא נורא

מחר גם יש שביתה?

פורסם

לא ניראה לי.

אבל אני חושב שזה השפיע קצת על דוח דוברת.

פורסם

בטח.....

פורסם

הכול בגלל המסופם :hat:

פורסם

אני מריח באן באוויר

גם אני. לך.

פשוט נדהמתי לראות כמה פעמים הצלחת להכניס ספאם לדיון הזה ולהסית אותו.

זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני מעיר לך בת'רד הזה. או שתגיב לעניין או שאל תגיב בכלל.

והבקשה לשמור על נושא הדיון תקפה לגבי כל אלה ששלחו הודעות לא קשורות.

פורסם

חעח אצלינו כולם באו כי עשו לנו טסט משהו נגד איזו מחלה אז האחות בדקה אותנו וכל השטויות וברחנו (נשארו איזה 4-5 תלמידים אחרי שיצאנו)

LOL אף אחד כמעט לא ידע אפילו למה השביתה אבל הלכו בכל זאת :lol:

פורסם

אני רגיל לכתוב ככה, יש לך בעיה?

אתה יודע את מה זה מעניין לי.

המקרה של השולחן לא קרה לי.. אני יסביר למה לא פייר, ילד בכיתה ליד קישקש על כל השולחן!! שולחן של פריקים!! ולא עשו לו כלום..

אתה יודע מה ? צודק הילד לא בסדר, אבל להשעות ל 3 ימים?!?

יכול להיות שאני מפריע לשיעור אוקיי, אבל למה כל הזמן אותו הפתרון הוא להוציא אותי מהכיתה? היא לא יכולה לבוא לצד ולהגיד לי לסתום.. תאמין לי שאני יבין..

כן אני לא יכול שצועקים עליי, ברגע שצועקים עליי אני מתפרץ שלא באשמתי... קרו לי מלא מקרים שממש כמעט העפתי שולחנות וכסאות וזה קרה בלי שחשבתי הרבה, רק לאחר המעשה אני מבין מה אני עושה...

אוי STFU בסדר? אתה בכוח מחפש לריב איתי ?

אני מסכים איתך שאנחנו גם לא בסדר, אבל המורים מתייחסים אלינו חרא = קוראים לנו אפסים, אומרים לנו שעושים לנו טובה שאנחנו לומדים בכיתה הזאת וכו' וכו' אין לי כוח להוסיף דברים..

:lol:

תספר בצבא שאתה לא אוהב שצועקים עליך, יטפלו בך כמו שצריך

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני רגיל לכתוב ככה, יש לך בעיה?

לי אין בעיה, לך יש.

יכול להיות שאני מפריע לשיעור אוקיי, אבל למה כל הזמן אותו הפתרון הוא להוציא אותי מהכיתה? היא לא יכולה לבוא לצד ולהגיד לי לסתום.. תאמין לי שאני יבין..

תגיד אתה באמת רוצה שמורה תיקח אותך הצידה ותגיד לך לסתום כל פעם? אתה מפריע, היא מוציאה אותך. מה כ"כ לא נכון בלוגיקה הזאת?

כן אני לא יכול שצועקים עליי, ברגע שצועקים עליי אני מתפרץ שלא באשמתי... קרו לי מלא מקרים שממש כמעט העפתי שולחנות וכסאות וזה קרה בלי שחשבתי הרבה, רק לאחר המעשה אני מבין מה אני עושה...

אז יש לך בעיה רצינית (אפילו יותר מזה שאתה לא יודע עברית). וכשאתה מתפרץ זה כן באשמתך...

מצדי תיקח ואליום או פרוזאק או ריטלין. אבל אל תאשים אחרים בהתנהגות שלך, ואל תאשים את המורים שמונעים ממך להפריע לכולם בזה שמוציאים אותך.

זו בדיוק הבעיה של האנשים (והנוער) במדינה הזאת - כולם אשמים חוץ ממני.

אוי STFU בסדר? אתה בכוח מחפש לריב איתי ?

לא, אני מחפש לגרום לך להבין שאתה לא צודק.

מועצת התלמידים שייכת באופן ישיר למשרד החינוך והיא בחיים לא תשבית את בית הספר או תצא כנגד משרד החינוך

לא נכון.

א. מועצת התלמידים אמורה להיות נבחרת (אני לא יודע ע"י מי ובאיזה פרוצדורה, אבל זה כך). תשאל את מור (mortzkin), הוא היה במועצה הארצית או משהו...

ב. היא יצאה והיא תצא נגד משרד החינוך. זה שעכשיו זה לא קורה זו בעיה נקודתית.

פורסם

חחח בגלל זה אני רוצה שנה הבאה ללכת לבית ספר צבאי (טכני בחיפה), אבל לא בטוח שאני יתקבל בכלל :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים