פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים http://www.shvita2005.10x.co.il "לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 אז רבותיי, אנו מכריזים על: שביתה!!" ^ אני חושב שהמשפט הזה ממצה את ה"שביתה" הזאת :-\
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אצלנו לידעתי כל השכבה (שכבה י' לא יודע מה עם שאר השכבות) לא מגיעה, למרות שכמעט לכולם אין מושג למה שובתים
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מה הקשר בין המורה שלא נותן לך לצאת לישתות או להשתין ולשביתה הזאת לעזאזל?זה ביכלל נגד ועדת דוברת התלמידים רוצים להעיר את המורים
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים חח אעלק שביתהזהו סתם אתר של חובבנים בחטיבת הביניים שהחליטו לחפש להם סיבות לא לבוא לבה"ס.שילמדו לכתוב לפחותאנו זקוקים לעזרתו של כל תלמיד במדינת ישראל. אם לא יכול שינוי עד ה-1.3.2005 לא נגיע לבית הספר כותבים עם ח'בנוסף לכול עוברים ליום לימודים ארוך, שגוזל את שעות שקצרות גם ככה. ??
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אין לשטות הזאת שום אזכור במקום רשמי כלשהו (לא שידוע לי)אז כנראה שמחר הלימודים יתנהלו כסדרם(למרות שמתאים לי ,יש לי מחר בוחן בביולוגיה+מתמטיקה)
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר כן, גם אני לא ידעתי על זה שום-דבר, עד שהמורות פלטו משהו, ואז נזכרתי בחרטא הזאת.. בכל מקרה, לא נראה לי זה משהו. מילא אם זה היה ביחד עם מועצת התלמידים או משהו רשמי כזה, ולא ילדים מהחטיבה שרוצים קצת חופש. בעעע ישלי מבחן מחר :\ ממש מתאים לי לא לבוא
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים זה לא תלמידים מכיתה ח שהחליטו על זה, זו מועצת התלמידים הארצית (עוד בול שיט) בכל מקרה היום אמרו לנו שהשביתה מבוטלת. אני עדיין מתלבט עם להגיד שלא שמעתי את מה שאמרו או להגיע לבצפר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.