עבור לתוכן

לא מצליח להתקין מעבד P3 800 מגה הרץ על לוח PCPARTNER 133

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק.

אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר

הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה.

על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ?

דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ?

יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3

והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי התייאשתי האמת.

שיחקתי בכל הגימפורים שעל הלוח ב JP1 JP2 אין כלום גם בגאמרים שעל יד הדימים כלום.

*התושבת של המעבד על הלוח היא SLOT 1 וכדי לשים את המעבד P3-800 על הלוח אני משתמש במתאם 370 פינים.

שאני חושב על זה הלוח מיועד למעבדים עם באס של 100/66 MHZ וכנראה שלמרות שרשום על הצי'פסט " סופר באס 133" יש אי תאימות.

מישהו פה יכול להסביר בבקשה על העניין של מתחים של מעבד ואיך בודקים איזה מתחים תומך הלוח ?

וכל הקטע הקשה של הגימפור על הלוח והתדרים.

תודה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שלום

יש לי אותו אותו לוח , צריך לשנות בהגדרות של הביוס שיכבוד על 133 , ניסית ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להיכנס להגדרות של הביוס אין שם כלום שמזכיר תדר של CPU .

נכנסתי לאתר של היצרן שיחקתי בגי'מפורים לפי ה שרשום שם נאדה כלום.

ועכשיו שהתקנתי עליו WIN 98 אני מתקין דרייבר הוא רושם הפעל מחדש אני מפעיל מחדש וכלום כאילו לא הייתה התקנה במנהל התקנים יש עדיין סימן שאלה צהוב.

למה זה ככה ?

פורסם

אני חושב שיש מגבלה ללוח הזה, ז"א אם הוא עובד אם מעבד מסוים שהוא חזק יותר ממה שהוא מסוגל להחזיק הלוח אם פשוט לא עובד... או שנידמה לי כי אני זוכר שלי היה אותו דבר רק עם לוח של פנטיום 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים