עבור לתוכן

Half Life TimeLine - שווה קריאה, למרות הספויילרים.

Featured Replies

פורסם

לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן.

http://fragfiles.org/~hlstory

פורסם

תאוריה בהחלט מעניינת, אבל עדיין.. תאוריה. אולי ב HL3 (או 4 או 5..) נקבל הסבר ברור לגבי העלילה ;)

פורסם

אחלה דבר!!

ספוילר:

אני בקטע שעכשיו אני צריך לעצור את הפרופסור הזה שהוא בורח באיזה כדור כזה זה כבר הסוף או שיהיה עוד קטעים במשחק??

אם זה הסוף כבר אני מבואס כי אני משחק בזה רק יומיים וחצי ולא ברצף!! אני משחק כל יום רק שעתיים +- :bash:

פורסם

קראתי את זה אחריי שסיימתי את המשחק, זה מסביר דיי טוב את הכל, חוץ מהסוף של HL2...

בהתחלה לא הבנתי הרבה מהעלילה ומהרקע אבל אחריי שקראתי זה הפך את זה ליותר מעניין. חבל שהספיור ב-HL כל כך לא ברור מהמשחק עצמו...

עריכה: כן, זה הסוף... לי לקח שבועיים לסיים את המשחק...

פורסם

באסה מזה רק יומיים וחצי לקח לי במצב NORMAL אולי כדי להתחיל לשחק הכל על HIGH כי ככה זה כמעט בכל משחק אני מסיים משחקים תוך יומיים-שלוש :kopfpatsch:

פורסם

את HL2 התחלתי וסיימתי על hard (בכוונה כי לא רציתי לסיים מהר מדי), אבל חוץ משני קטעים או שלושה זה ממש לא היה קשה.

והאמת גם, לא כ"כ תפסתי מהמשחק הזה ... לדעתי רידיק, למשל, משחק הרבה יותר מעניין.

פורסם

צודק HL2 סתם מבולגן לעומת HL1 :bash:

פורסם

לא שהוא מבולגן, פשוט חסר שם.. מתח.. הזדהות עם הדמות. אתה מרגיש שאתה משחק בו רק בשביל לראות מה יקרה בסוף ולא בגלל שהוא כ"כ כיפי וסוחף.

פורסם

צודק!!

משחק שסוחף באמת זה כל אחד מסידרת COD או MOH :xyxthumbs:

זה משחק כיפי רצח גם באמצע המשחק שאתה רואה את כל הקטעים של האקשן זה פשוט כיפי!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים