פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן.http://fragfiles.org/~hlstory
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים תאוריה בהחלט מעניינת, אבל עדיין.. תאוריה. אולי ב HL3 (או 4 או 5..) נקבל הסבר ברור לגבי העלילה
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אחלה דבר!! ספוילר: אני בקטע שעכשיו אני צריך לעצור את הפרופסור הזה שהוא בורח באיזה כדור כזה זה כבר הסוף או שיהיה עוד קטעים במשחק?? אם זה הסוף כבר אני מבואס כי אני משחק בזה רק יומיים וחצי ולא ברצף!! אני משחק כל יום רק שעתיים +-
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים קראתי את זה אחריי שסיימתי את המשחק, זה מסביר דיי טוב את הכל, חוץ מהסוף של HL2...בהתחלה לא הבנתי הרבה מהעלילה ומהרקע אבל אחריי שקראתי זה הפך את זה ליותר מעניין. חבל שהספיור ב-HL כל כך לא ברור מהמשחק עצמו...עריכה: כן, זה הסוף... לי לקח שבועיים לסיים את המשחק...
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים באסה מזה רק יומיים וחצי לקח לי במצב NORMAL אולי כדי להתחיל לשחק הכל על HIGH כי ככה זה כמעט בכל משחק אני מסיים משחקים תוך יומיים-שלוש
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים את HL2 התחלתי וסיימתי על hard (בכוונה כי לא רציתי לסיים מהר מדי), אבל חוץ משני קטעים או שלושה זה ממש לא היה קשה.והאמת גם, לא כ"כ תפסתי מהמשחק הזה ... לדעתי רידיק, למשל, משחק הרבה יותר מעניין.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים לא שהוא מבולגן, פשוט חסר שם.. מתח.. הזדהות עם הדמות. אתה מרגיש שאתה משחק בו רק בשביל לראות מה יקרה בסוף ולא בגלל שהוא כ"כ כיפי וסוחף.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים צודק!! משחק שסוחף באמת זה כל אחד מסידרת COD או MOH זה משחק כיפי רצח גם באמצע המשחק שאתה רואה את כל הקטעים של האקשן זה פשוט כיפי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.