עבור לתוכן

האם rev1.1 באמת מתקן את הבעיה של 7VRXP?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

העלאת מתח זה לא פיתרון!

לי זה עבד(כי בשום אופן לא הצלחתי לעדכן את הביוס)וזה פיתרון אולי לא משהו משום שזה העלה את הטמפרטורות של המעבד בכ-6 מכלות בערך אבל זה מה יש. =\

לא הבנת את אנטי, הוא התכוון שאיזה מין פתרון זה לתקן בעיה להעלות מתח?? זה סיכון די גדול וברב המקרים דורש עוד הוצאה כספית (על קירור). יענו זה לא פתרון שצריך להיות מקובל ע"י הצרכן. המעבדים של AMD גם ככה מאד חמים ועוד להעלות את הטמפ' ב- 6 מעלות? לא תודה.

פורסם

התכוונתי שזה לא פותר לגמרי את הבעיה, אבל אתה יכול לפרש את זה גם ככה :smoke:

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שזה לא פותר לגמרי את הבעיה, אבל אתה יכול לפרש את זה גם ככה :smoke:

חחח לא משנה... אבל זה מה שאני מתכוון שהעלאת המתח זה לא פתרון ריאלי לצרכן, זה קיצוני למדי.

פורסם

זה פותר לגמרי את הבעייה וזה עדיף על כלום אבל זה מחמם את המעבד בכ-6,7 מעלות ואז צריך קירור חדש....

בכל מקרה זה לא אמור להיות פיתרון לצרכנים,בייחוד לכאלה שלא יודעים להתעסק עם מחשבים שפשוט נדפקו אבל עדיין זה עדיף מכלום.

פורסם

הלוח של גיגהבייט הוא הכי נמכר והוא הכי טוב ולכן יש אותו להכי הרבה אנשים ולכן יודעים על הרבה בעיות.

יש בעיות גם עם לוחות אחרים מבוססי KT333, הבעיה היא בעיקר עם הכרטיסים של MSI שזוללי חשמל.

הבעיה ידועה לשני הצדדים ולכן אם תקנה עכשיו לוחות וכרטיסים כאלה הסיכוי שיהיה משהו לא בסדר הוא נמוך.

ואנשים תיהיו הגיוניים רגע לא מעלים את ה CORE VOLTAGE אלא את ה AGP VOLTAGE, ככה שאין שום קשר למעבד.

פורסם

הלוח של גיגהבייט הוא הכי נמכר והוא הכי טוב ולכן יש אותו להכי הרבה אנשים ולכן יודעים על הרבה בעיות.

יש בעיות גם עם לוחות אחרים מבוססי KT333, הבעיה היא בעיקר עם הכרטיסים של MSI שזוללי חשמל.

הבעיה ידועה לשני הצדדים ולכן אם תקנה עכשיו לוחות וכרטיסים כאלה הסיכוי שיהיה משהו לא בסדר הוא נמוך.

ואנשים תיהיו הגיוניים רגע לא מעלים את ה CORE VOLTAGE אלא את ה AGP VOLTAGE, ככה שאין שום קשר למעבד.

טעות בידיך,כן מעלים את ה VCORE ולא את ה AGP

פורסם

ממה שאני הבנתי מעלים את ה AGP VOLTAGE.

אולי יש כמה דרכים להתמודד עם הבעיה..

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה אז הבעיה היא הרי שאין מספיק מתח לכל הדברים גם לכרטיס המסך ללוח ולמעבד, אז ברור שגם העלאת המתח למעבד תעזור כי אז יהיה יותר מתח פנוי לכרטיס מסך.

אבל הדבר הנכון לעשות הוא להעלות את ה AGP CORE כי אז נחסכת ההתחממות של המעבד.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה אז הבעיה היא הרי שאין מספיק מתח לכל הדברים גם לכרטיס המסך ללוח ולמעבד, אז ברור שגם העלאת המתח למעבד תעזור כי אז יהיה יותר מתח פנוי לכרטיס מסך.

אבל הדבר הנכון לעשות הוא להעלות את ה AGP CORE כי אז נחסכת ההתחממות של המעבד.

תסלח לי אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר..כשאתה מוריד את המתח למעבד (ליבה) המתח שלה AGP לא עולה, זה בכלל לא קשור.

פורסם

אין פה בכלל וויכוח, תאמינו לי בדקתי את הנושא ומה שצריך לעשות זה להעלות את ה-VCORE בכ-7.5% זה הכל.

קפיש?

פורסם

העיקר שזה פותר את הבעיה זה מה שחשוב

גם ככה כל מי שקונה AMD קונה בסוף מאורר אז מה איכפת לך במקום שהוא יראה 50 הוא יראה 55!!!!

פורסם
  • מחבר

העיקר שזה פותר את הבעיה זה מה שחשוב

גם ככה כל מי שקונה AMD קונה בסוף מאורר אז מה איכפת לך במקום שהוא יראה 50 הוא יראה 55!!!!

אמממ... לא ::) אחוז מסויים אכן קונה ואחוז גדול מהם הוא סתם פרנואיד שמפחד מ 60C בעומס...

פורסם

בדיוק.

חאלס עם להפחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים