פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר העלאת מתח זה לא פיתרון!לי זה עבד(כי בשום אופן לא הצלחתי לעדכן את הביוס)וזה פיתרון אולי לא משהו משום שזה העלה את הטמפרטורות של המעבד בכ-6 מכלות בערך אבל זה מה יש. =\לא הבנת את אנטי, הוא התכוון שאיזה מין פתרון זה לתקן בעיה להעלות מתח?? זה סיכון די גדול וברב המקרים דורש עוד הוצאה כספית (על קירור). יענו זה לא פתרון שצריך להיות מקובל ע"י הצרכן. המעבדים של AMD גם ככה מאד חמים ועוד להעלות את הטמפ' ב- 6 מעלות? לא תודה.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים התכוונתי שזה לא פותר לגמרי את הבעיה, אבל אתה יכול לפרש את זה גם ככה :smoke:
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר התכוונתי שזה לא פותר לגמרי את הבעיה, אבל אתה יכול לפרש את זה גם ככה :smoke:חחח לא משנה... אבל זה מה שאני מתכוון שהעלאת המתח זה לא פתרון ריאלי לצרכן, זה קיצוני למדי.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים זה פותר לגמרי את הבעייה וזה עדיף על כלום אבל זה מחמם את המעבד בכ-6,7 מעלות ואז צריך קירור חדש....בכל מקרה זה לא אמור להיות פיתרון לצרכנים,בייחוד לכאלה שלא יודעים להתעסק עם מחשבים שפשוט נדפקו אבל עדיין זה עדיף מכלום.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים הלוח של גיגהבייט הוא הכי נמכר והוא הכי טוב ולכן יש אותו להכי הרבה אנשים ולכן יודעים על הרבה בעיות.יש בעיות גם עם לוחות אחרים מבוססי KT333, הבעיה היא בעיקר עם הכרטיסים של MSI שזוללי חשמל.הבעיה ידועה לשני הצדדים ולכן אם תקנה עכשיו לוחות וכרטיסים כאלה הסיכוי שיהיה משהו לא בסדר הוא נמוך.ואנשים תיהיו הגיוניים רגע לא מעלים את ה CORE VOLTAGE אלא את ה AGP VOLTAGE, ככה שאין שום קשר למעבד.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים הלוח של גיגהבייט הוא הכי נמכר והוא הכי טוב ולכן יש אותו להכי הרבה אנשים ולכן יודעים על הרבה בעיות.יש בעיות גם עם לוחות אחרים מבוססי KT333, הבעיה היא בעיקר עם הכרטיסים של MSI שזוללי חשמל.הבעיה ידועה לשני הצדדים ולכן אם תקנה עכשיו לוחות וכרטיסים כאלה הסיכוי שיהיה משהו לא בסדר הוא נמוך.ואנשים תיהיו הגיוניים רגע לא מעלים את ה CORE VOLTAGE אלא את ה AGP VOLTAGE, ככה שאין שום קשר למעבד.טעות בידיך,כן מעלים את ה VCORE ולא את ה AGP
פורסם 2002 ביולי 423 שנים עכשיו שאני חושב על זה אז הבעיה היא הרי שאין מספיק מתח לכל הדברים גם לכרטיס המסך ללוח ולמעבד, אז ברור שגם העלאת המתח למעבד תעזור כי אז יהיה יותר מתח פנוי לכרטיס מסך.אבל הדבר הנכון לעשות הוא להעלות את ה AGP CORE כי אז נחסכת ההתחממות של המעבד.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים עכשיו שאני חושב על זה אז הבעיה היא הרי שאין מספיק מתח לכל הדברים גם לכרטיס המסך ללוח ולמעבד, אז ברור שגם העלאת המתח למעבד תעזור כי אז יהיה יותר מתח פנוי לכרטיס מסך.אבל הדבר הנכון לעשות הוא להעלות את ה AGP CORE כי אז נחסכת ההתחממות של המעבד.תסלח לי אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר..כשאתה מוריד את המתח למעבד (ליבה) המתח שלה AGP לא עולה, זה בכלל לא קשור.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים אין פה בכלל וויכוח, תאמינו לי בדקתי את הנושא ומה שצריך לעשות זה להעלות את ה-VCORE בכ-7.5% זה הכל.קפיש?
פורסם 2002 ביולי 723 שנים העיקר שזה פותר את הבעיה זה מה שחשובגם ככה כל מי שקונה AMD קונה בסוף מאורר אז מה איכפת לך במקום שהוא יראה 50 הוא יראה 55!!!!
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר העיקר שזה פותר את הבעיה זה מה שחשוב גם ככה כל מי שקונה AMD קונה בסוף מאורר אז מה איכפת לך במקום שהוא יראה 50 הוא יראה 55!!!! אמממ... לא : אחוז מסויים אכן קונה ואחוז גדול מהם הוא סתם פרנואיד שמפחד מ 60C בעומס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.