עבור לתוכן

רכישת domain name, מה עדיף ?

Featured Replies

פורסם

אפשר לרכוש ב isoc.org.il או אצל חברת איכסון אתרים.

ב isoc יותר זול אבל חברת האיכסון אומרת לי שמוטב לשלם להם 30 אחוז יותר עבור קניית ה domain ולחסוך זמן, מאמצים והתכתבויות רבות הכרוכות בהתאמת ה domain name ל host.

זה נכון ?

אשמח לשמוע דעתם של מבינים ומנוסים.

פורסם
  • מחבר

הממ..

מדובר באירוח חינמי ? האם ניתן לאכסן שם קבצי cgi ? ל domain name תתווסף בודאי עוד מילה כמו cjb. השאלה אם חברה בעלת אתר תרצה לפרסם עצמה באתר "חינמי..."

תודה על כל פנים.

פורסם

ברגע שאתה נותן לאתר שלך כתובת UP\CJB זה אוטומטי מוריד מהמקצועיות, עוד לפני שנכנסים לאתר

אני זוכר שלפני שנים האתר של קניון חיפה היה עם כתובת UP, איך שראו את הכתובת (עוד לפני שנכנסו לאתר) דפקו עליהם צחוק...

שווה להשקיע את הכסף ולקבל דומיין מקצועי

בכל מקרה לעניינינו

אך ורק אם החברת אחסון נותנת לך משהו שה ISOC לא נותנים לך, רק אז! תקנה דרכם.

לדוגמא SPD נותן לוח בקרה ל SUB DOMAINS.

לאתר של חברת ניקיון זה לא יהיה רלוונטי.

אבל לאתר יותר מורכב מזה, זה בהחלט שימושי וחשוב.

אם חברת האחסון לא נותנת לך שום שירות אטרקטיבי, אל תסתכל לכיוון שלהם מבחינת דומיינים...

פורסם

להבנתי, ה ISOC נותן רק כתובת DOMAIN NAME משהו כמו SOMETHING.CO.IL, הם לא נותנים מעבר לכך כלום... בשביל אכסון אתרים וכל זה, אתה צריך עזרה חברה שתאסכן את האתר. כל מה שדרוש ברגע שיש לך DOMAIN NAME, זה בסה"כ להגדיר מה ה DNS SERVER שבעצם אחראי על הפיכת ה DOMAIN ו SUBDOMAINS לכתובת IP.. שאתה זה להבנתי, חברת אכסון האתרים צריכה לספק לך...

פורסם

תבדיל בין רכישת domain name ואחסון אתר.

רכישת דומיין, זה בסך הכל לשלם למישהו כדי שישייך כתובת IP לשם דומיין.

יאהו עושים את זה מאוד בזול בפעם האחרונה שבדקתי.

אחרי שקנית דומיין אתה יכול להחליט מה לעשות איתו - לשייך אותו לכתובת מסוימת או לאתר מארח או עוד כמה אפשרויות.

אם אתה יודע מה הדרישות שלך (מבחינת שפת סקריפט, נפח וכו') נראה לי שעדיף לך קודם למצוא שרת שיאכסן לך את האתר, ואם הם לא מציעים רשימת דומיין בתנאים אטרקטיביים - לרשום את הדומיין במקום אחר, שבו אתה משלם רק על רישום הדומיין בלי תוספות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תגיד לי, אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים חוץ מלפרסם את החברה שלך בכל מני פוסטים ? אם אתה כל כך רוצה פרסום צור קשר עם אחראי האתר, הוא ישמח לקבל את הכסף שלך בתמורה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים