עבור לתוכן

מה הטמפ' הנורמלית לAMD?!

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורה נורמלית בהחלט והמחשב יעבוד עוד שנים ארוכות.

פורסם

שצריך לדאוג רק כאשר מגיעים ל80 מעלות?!

וטמפרטורה תמידית של 68 או 56 זה טוב.. ?!

אוקי. אז שב רגע ותרשום - שתדע בעתיד - מעבדי AMD , על פי המפרט הטכני המוצהר שלהם, עובדים היטב עד טמפרטורות של כ90 מעלות. כל דבר שמעבר לזה עלול לגרום לנזק בלתי הפיך. ההבדל בין 56 ל68 לא יהרוג את המעבד שלך. GTA3 ירוץ אותו הדבר על שני המעבדים. תנודות בין הטמפרטורות האלה (כלומר התקררות וחימום) כן יכולים לגרום לנזק. הסיבה שנתתי 80-85 מעלות כטמפרטורה מדאיגה היא כדי לקחת מקדם בטחון ועל מנת לא לתת תשובות קיצוניות.

פורסם

הבעיה ב 90 מעלות זה לא המעבד, זה הסוקט שלא יעמוד בכזה טמפ !!

המעבד יחזיק אבל הלוח ישרף ואז גם המעבד.

הסוקט הוא פלסטיק (נכון פלסטיק איכותי אבל פלסטיק) ב 80-85 מעלות דברים מתחילים לזוז שם.

פורסם

לא לעבור את 70 והמעבד יהיה בסדר גמור!!!!!

פורסם
  • מחבר

לא לעבור את 70 והמעבד יהיה בסדר גמור!!!!!

סבבבבבבבבבה.

פורסם

הבעיה ב 90 מעלות זה לא המעבד, זה הסוקט שלא יעמוד בכזה טמפ !!

המעבד יחזיק אבל הלוח ישרף ואז גם המעבד.

הסוקט הוא פלסטיק (נכון פלסטיק איכותי אבל פלסטיק) ב 80-85 מעלות דברים מתחילים לזוז שם.

זה לא ממש פלסטיק. זה חומר טיפה יותר עמיד. בנוסף - החלק של המעבד שנוגע בתושבת אינו מתחמם - בעית החימום היא של הליבה עצמה - וזו מרוחקת מהפלסטיק. באתר של טום פורסמו בעבר סרטונים שמראים התחממות של מעבדים שונים כשמורידים להם את ההיטסינק - למרבה ההפתעה פנטיום עמד בכך והמשיך לעבוד, ואילו מעבדי ה AMD החדשים פשוט נשרפו - ממש ראו עשן יוצא מהליבה.

פורסם

שטויות!

המעבד יחזיק מעולה מעל 70 מעלות!למעשה עפ"י הנחיות AMD באת'לון רגיל/ישן (Tbird) זה היה 90 מעלות וב XP (פלמולינו) זה 95!

מקדם ביטחון טוב יהיה להתחיל מאוד לדאוג ב 80-85 (10 מעלות בהתאמה). כמובן שאם הגוף נניח נופל באמצע (ולא מאוורר נפסק או משהו) אז המקדם ביטחון הזה (וכל אחד בעצם) לא שווה כלום כי המעבד יעבור את זה תוך חצי שניה.

פורסם

יש לי את המעבד וכשעשיתי לו אוברקלוק והטמפרטורה היתה ככה 72 מעלות התחילו להיתקע משחקים כבדים....

פורסם

שטויות!

המעבד יחזיק מעולה מעל 70 מעלות!למעשה עפ"י הנחיות AMD באת'לון רגיל/ישן (Tbird) זה היה 90 מעלות וב XP (פלמולינו) זה 95!

מקדם ביטחון טוב יהיה להתחיל מאוד לדאוג ב 80-85 (10 מעלות בהתאמה). כמובן שאם הגוף נניח נופל באמצע (ולא מאוורר נפסק או משהו) אז המקדם ביטחון הזה (וכל אחד בעצם) לא שווה כלום כי המעבד יעבור את זה תוך חצי שניה.

סופסוף מישהו שמבין. תודה לך באמת ;D

פורסם

יש לי את המעבד וכשעשיתי לו אוברקלוק והטמפרטורה היתה ככה 72 מעלות התחילו להיתקע משחקים כבדים....

התשובה נמצאת בגוף השאלה (או ההצהרה..) - זה לא בגלל החום של המעבד, זה בגלל דברים אחרים.

פורסם

חייבים לדאוג לקירור טוב, ומה שמצחיק ומעצבן אותי זה שדווקא אינטל עם הפנטיום 4 הקריר שלהם הביאו היטסינק באמת איכותי ושקט, ואילו AMD מביאים איזה דרעק מאלומיניום !!! זה גובל בזלזול... >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים