פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם:RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWERו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Caseהיתרונות שאהבתי בצ'נברו הם:-הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים-העלות שלו-כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלוםביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב)החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם:-החלון צד בדלת קטן מדיי-המארז עצמו קטן (בעיות חום?)-רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו..-בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2ראידמקס:יתרונות:-גדול (יתרון טוב מאד)-חלון צד ענקי-הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו..-הדלת צד נפתחת בפטנט נחמד כולל הפאנל הקדמיחסרונות:-לא ממש יפה לדעתי-יש לו כיסוי שנפתח ונסגר מקדימה, משהו שאני לא ממש מת עליו-יש צורך רב במברג בניגוד לצ'נברו-עלות יותר גבוהה(מוצדק?)תודה לעוזרים...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים בקשר לראידמקס אתה יכול לנתק את הדלתמקסימום אם אין אפשרות מובנת (אני דיי בטוח שיש)אתה עושה מודינג קטןבקשר לצ'נברוGateWatch הוא בדיוק בגודל של 2 סידירומים מחוברים ככה שאין לך מה לדאוג בקשר לגודלוואני לא חושב שיהיה לך בעיות עם הצ'נברו בגלל שהוא קטן מהראידמקס
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר מצויין אתה בעצם אומר שכדיי ללכת על הצ'נברו?(מקסימום אני יגדיל לו את החלון צד,אני יתן למישהו לעשות לי את זה אני ממש גרוע בזה ולא בא לי להרוס מארז חדש)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אני אומר תלך על מה שבא לךרק אני אומר שהגודל של ה GateWatch לא יהיה מה שימנע ממך לקחת מארז זה או אחר(אלא אם כן תיכננת על TT Armor או TT Kandalf שאצלם המקומות לסידי רומים מופרדים)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר אני חושב שאני באמת ילך על הצ'נברו..אהבתי אותו מאד בעיקרוןרק מה שמציק לי בו זה שהוא קטן(מה שלא משמש מינוס החלטי)וזה שהחלון צד שלו קטן
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אני אומר תלך על מה שבא לךרק אני אומר שהגודל של ה GateWatch לא יהיה מה שימנע ממך לקחת מארז זה או אחר(אלא אם כן תיכננת על TT Armor או TT Kandalf שאצלם המקומות לסידי רומים מופרדים)איזה הפרדה יש ב ARMOR ?
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים תסתכל בתמונותhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/enlargedLogoView.htmhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/enlargedFrontView02.htmתתקרב קצת לתמונות ותראה שהרשת היא בצורה אליפסית ובתוכה יש סימון מלבני שבו נכנס הכונןכלומר אי אפשר לחבר GateWatch למשל כי הוא תופס 2 מקומות של כוננים צמודים
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים יש בידיך טעות נשמההכיסוי של ה 5.25 הוא ריבוע שלם, ובתוכו יש אליפסה עם רשת..בשביל להכניס את הסידירום אתה מוציא את המכסה\כיסוי שהוא כל הריבוע...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים ממממ הייתי בטוח שאתה צודק עד שעשיתי זומים רציניים עם ה Avant Browserhttp://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/r/p/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410010146321725/200502272227063873/Armor-5_25_inch_mistery.JPGתראה את צד ימיןבחלק עם התאורה הכחולה רואים יותר טוב
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אולי לא כל כך הבנת על מה אני מדבר, אז מצאתי כמה תמונות שיראו לך במדוייק מה כוונתי.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים עכשיו הבנתי!טוב לדעתחשבתי שהחלק של הרשת האליפסי נשארתודה על המידע החדשעכשיו אני אוכל לקנות GateWatch עם ה Kandalf שאני אקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.