עבור לתוכן

ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת.

הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down)

הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce 4 ti4200 64mb .

את זה שיש בעיה אני יודע השאלה שלי היא מה גורם לבעיה. כרטיס מסך ? זיכרון ? או אולי המסך עצמו ?

תודה מראש

אורן

פורסם

כרטיס מסך עצמו כנראה.

עכשיו שזה שוב עובד לך, בדוק את הכרטיס שאתה יודע שהוא תקין.

פורסם
  • מחבר

ובכן הכרטיס התקין, תקין. אין איתו שום בעיה.

הכרטיס התקול, תקול. אמנם אין לי בעיה (בינתיים) להפעיל את המחשב אבל הארטיפקטים ישנם ובינתיים פעם אחת גם הגעתי למצב של תקיעה טוטלית של המחשב.

אני מניח שאני פשוט אצטרך להחליף את הכרטיס למרות שהבעיה היא מאוד מוזרה מאחר ומדובר במחשב שכמעט ולא עבד בשנה האחרונה (הייתי בחו"ל), ולפני כן הכרטיס מסך היה די חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים