פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אני ארשום מילה ומי שיגיב רושם את המילה הראשונה שקופצת לו לראש עם קריאת המילה בתגובה לפניו.לדוגמא אם ארשום "כלב" התגובה שעולה לי בראש אחריה היא "רע"אבל רשמו רק מילה אחת ולא יותרלמשל: לא לירשום "כלב רע"פשוט להמשיך עם זה רק עם מילה אחת ואתם כבר תראו לאן זה ממשיךוככה בקיצור....אני יתחילישראל
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים כלליפורום Off topic ללא נושא מיוחד. שימו לב: זהו *אינו* המקום להצפות!זה האסוציאציה הראשונה שעלתה לי בראש..
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים הממ .... כבר היה אחד כזה בעבר , הוא הגיע לאיזה 30 דפים עד כמה שאני זוכר , ונשברנו . אל תכנס לזה , כי זה מגיע למקומות שאתה לא תרצה להגיע ...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים הממ .... כבר היה אחד כזה בעבר , הוא הגיע לאיזה 30 דפים עד כמה שאני זוכר , ונשברנו . אל תכנס לזה , כי זה מגיע למקומות שאתה לא תרצה להגיע ... אני חושב שיותר ממה שמוסרי עשה פשוט אי אפשר לרדת יותר נמוך מזה (פחי זבל\פדופילייה) ... אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה אם הוא אכן יפתח מועדון "הכניסה עד גיל 12" :
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אחחח, היה לי פתאום פלאשבק ל"סוגיות" המיתולוגי ;Dאל תנסו אפילו, זה ינעל יותר מהר משתוכלו להגיד big wabbit ownz u.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.