עבור לתוכן

[המלצה] Natural Selection - מולטיפלייר.

Featured Replies

פורסם

לבעלי STEAM בלבד.

משחק סוס וכייפי מאוד!

משחקים חייזרים נגד ה- MARINES שאלו בני אדם.

המשחק נותן הרגשה אמיתית שאתה חייזר / שאתה נגד חייזרים.

למשל אם אתה חייזר אז הזווית של המצלמה היא בתוך הפה של החייזר והלסת העליונה נמצאת בחלק העליון של המסך ולהסת התחתונה בחלק התחתון של המסך. מתי שלוחצים על כפתור שמאלי של העכבר הוא נוגס בשיניו. אם אתם חייזרים (החייזר הזה) אתם צריכים לרוץ אל ה-MARINES ולנסות לנגוס בהם למוות. זה נראה אמיתי ביותר!! ממש כמו חייזרים! אפשר לטפס על קירות וכו' וכו'.

יש לכל קבוצה בסיס שהם צריכים לשמור עליו.

יש מלא UPGRADES למשל אם אתה חייזר אתה יכול להפוך לחייזרים יותר חזקים או לחזק את החייזר שלך ע''י הוספה עוד ARMOR או נשיכות יותר קטלניות, או יכולת העלמות כאשר אתה הולך לאט וכו'..

ומצד שני אצל בני האדם להחליף רובה ל-SHOTGUN או ל- GRANADE LUNCHER וכו' וכו'.

99384140be509bd78.jpg

זהו משחק פעולה כאשר יש בו 2 סוגי משחק: נקודות ו-CC.

נקודות זה שצריך לצבור וככל שצוברים יותר ככה אפשר לבחור איזה UPGRADES לעשות (יש גם JET PACK וכו'...)

CC זה COMMANDER. יש מישהו שהוא קומנדר והוא רואה את כל המשחק כאסטרטגיה (ממש אסטרטגיה) והוא אמור לבנות את המחנה ולהורות לכל MARIN לאן ללכת, לשלוח להם MED PACKS בעת צרה, AMMO PACKS וכו'....

29332413fae3573704.jpg

יש שרתים פינגים 90-120 ולא מרגישים בכלל לאג! ממש כיף לשחק!

יש גם שרת ישראלי עם 12 אנשים אבל הוא תמיד ריק..

אם קובעים כמה אנשים לשחק בשרת אז הוא לא יהיה ריק והפינגים יהיו מצויינים.

לעוד פרטים, תמונות ולינקים:

www.naturalselection.com

פורסם

אין לי Half life 1 אז אני אחכה לגרסת Source של המשחק.

פורסם

וואי.. אחלה משחק! גרם לי לחזור לשחק CS גם :)

רק יש אולי איזה מקום שאני אוכל לקרוא בו בדיוק מה עושה כל יכולת?.. אני משחק בעיקר כ-Alien, אבל אני עדיין לא יודע בדיוק מה כל שידרוג מביא ואיזה שידרוגים יותר טובים מאחרים..

קיצור יש איזה מדריך?.. (ומה הניק שלך שאתה משחק?..)

פורסם
  • מחבר

אחי אין לי מדריך.

אבל לדעתי אני יודע מה כל שידרוג עושה אצל שתי הקבוצות!

אתה יכול לשאול...

כשאתה ALLIEN יש לי כמה המלצות:

א. קודם דבר ראשון אתה לוקח CLOCKING. זה א'. זה אומר שכאשר אתה הולך לאט אתה INVISIBLE.

ב. עכשיו אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להיות SKULLK שמטפס על קירות רץ וקופץ או שאתה רוצה להיות חייזר אחר.

ג. במקרה ובחרת להיות SKULLK אתה צריך לחכות ולצבור 2 POINTS. עכשיו אתה לוקח את ה- FOCUS שזה אמנם מאט את מהירות הנשיכות, אבל כל נשיכה שאתה מביא היא רבת עוצמה, ויש MARINES שאתה יכול להרוג בנגיסה אחת אם אין להם שום שיפור ARMOR.

ג.2. אם בחרת להיות יצור אחר אז פשוט אחרי שלקחת CLOCKING תצבור 2 נקודות ל-LERK או 3 נק' ל-FADE או 4 נקודות ל-ONOS ואחרי שבחרת את אחד מהם תנסה לצבור איתו נקודות ולעשות UNLOCK NEXT ABBILITY שזה נותן לך ABBILITIES אחרים שהחייזר שלך יוכל לעשות.

*NOTE: בכל פעם שאתה נהרג, מספר הנקודות שלקחו לך להיווצר לחייזר X ינתנו לך חזרה ואז אתה צריך להפוך שוב לחייזר שאותו בחרת (או חייזר אחר, אבל עדיף כל הזמן לאותו חייזר כדי לבצע בו שיפורים.)

הניק שלי בכל המשחקים זה XPHUNTER.

פורסם

טוב שהתעוררתם עכשיו, בהחלט אחד המודים המוצלחים להאף לייף, אחרי קאונטר סטרייק, כמובן. 8)

פורסם

מוד מדהים ל-HL1!

חבל שהקהילה הישראלית שהיתה לזה פעם נעלמה.

ו-CS זה משחק מפגר.

פורסם

בהחלט מסכים איתך, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה ש CS הוא המוצלח ביותר...

פורסם

וייי שנים לא שיחקתי בזה

אולי עכשיו אני יחזור

פורסם

עכשיו יש סיבה טובה פי כמה לחזור...

Natural Selection 3.0 FINAL תשתחרר במהלך היום!!!

להלן רשימת השינויים בין BETA 5 לגירסה הסופית - http://www.unknownworlds.com/ns/v30-changelog.html

פורסם

זה חרא אין שרת ישראלי

ולשחק בחול זה סתם מעצבן\לאגי.

פורסם

גם ל BattleField אין... מה רע בלשחק באירופה, בפינגים של 100 בממוצע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים