פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר תודה תאורה כבר יש מהמאוררים.. חריטה אולי בעתיד זה הרבה עבודה וחיברתי את הצלעות עם דבק חם ואוו יצא ממש יפה בערך מה הייתה ההשקעה הכללית ? כל הקירור עלה לי 800~ שקל בלוק למעבד 230~ בלוק לכרטיס מסך 270~ ראדיאטור 200 משאבה 110 צינורות 10
פורסם 2005 במרץ 120 שנים תוצאות מעולותהקופסא לא משהו, אבל בטח כשתעביר את זה לקופסת פרספקס זה יראה יותר טובמאיפה קנית את הבלוק לכרטיס והמשאבה?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים שמת איזה בידוד מיוחד לכרטיס מסך?גריז דיאלקטי לפחות, או משהו?ולמה אתה לא עובד גם עם פלטיאר למעבד?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים תמונה ראשונה של הקופסה שהכנתי מקווה שיצא טוב :-\ יצא מעולה,קבל ח"ח על ההשקעה והביצוע
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר תוצאות מעולותהקופסא לא משהו, אבל בטח כשתעביר את זה לקופסת פרספקס זה יראה יותר טובמאיפה קנית את הבלוק לכרטיס והמשאבה?הבלוקים ניקנו בארה"ב והמשאבה ניקנת בחנות השכונתיתשמת איזה בידוד מיוחד לכרטיס מסך?גריז דיאלקטי לפחות, או משהו?ולמה אתה לא עובד גם עם פלטיאר למעבד?שמתי רק ספוג זה מספיק...ואני לא עובד עם הפלטייר למעבד כי אין לי ספק שיחזיק אותו הוא יותר מידי חזקותודה...
פורסם 2005 במרץ 120 שנים פלטייר למעבד זה בין הדברים הבזבזניים שיכולים להיות לקירור ..קיימת רידה דראסטית בטמפ' אבל ההשקעה על הרכיב עצנו יחד עם ספק כוח חזק שיחזיק את הרכיב ועוד המע' קירור העצבית שצריכה להיות כדי לקרר את הצד החם כמו שצריך (בשביל שהירידה בטמפ' תהיה טוב מספיק ) פשוט לא משתלמת ועוד גם שהחשמל עולה לא מעט ..
פורסם 2005 במרץ 220 שנים היי הייתי מציע לשים איזה שהוא כיסוי שיחפה ויסתיר את הפינות המודבקות של קופסאת הפרספקס שבנית. זה יכול לגרום לזה להיראות הרבה יותר יפה ואולי גם מסיבי (אם אתה אוהב כמוני דברים שנראים מאסיביים )
פורסם 2005 במרץ 220 שנים סה"כ יצא לך יפה.. (אני אישית הייתי הולך על מערכת פנימית)צריך לדעתי עוד קצת ליטושים אחרונים (שים זוויות על קצות הפאות - של מתכת וכו'.זה יראה אפילו יותק יפה ויסתיר את חיבוריםאיך הביצועים של המערכת?וזה באמת דורש חריטה..אולי גם נוזל רגיש לUV, ותאורה מתאימה
פורסם 2005 במרץ 220 שנים יפה התקדמות גדולה מאוד !!כמה עצות : 1. תשים פרופילי אלומיניום של 90 מעלות עם כול ה מקומות ששני לוחות פרספקס מתחברים זה באמת יגרום לזה להיראות יותר יפה ומסיבי וגם יחזק את זה מעט ..2. נוזל UV מהר!! ואם אפשר אז כמה חריטות על הקופסא לא יזיקו ....3. למה לא הכנסת את המאוורר החיצוני לתוך הקופסא גם ??? ועם גריל זה יראה פצצות!!עריכה :אם אתה יכול לשים את הראד כשהיציאה/כניסה נמצאות באחד הצדדים אז לדעתי יהיה פחות התנגדות וגם תוכל לצאת ישר לתוך המיכל מים ...אתה יכול להאיר את הקופסא ע"י השתלת לדים בפרספקס עצמו בצדבים שונים!! זהיכול להיות מדהים!
פורסם 2005 במרץ 220 שנים רגע אם אני מבין נכון אז המיכל נמצא מאחורי הרדיאטור והמאוורר כך שכל האוויר החם מהרדיאטור מחמם את המיכל מים בדרך החוצה?!?!מה הרעיון בזה?תקנו אותי אם אני טועה אבל זה מה שהבנתי מהתמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.