פורסם 2002 ביולי 523 שנים סידרתי את זה !! עשיתי System Restore לתאריך מסוים... שאני זוכר ששמרתי והכל היה טוב ויפה .. אז שיחזרתי לתאריך המסוים ההוא והבעיה עכשיו נעלמה...
פורסם 2002 ביולי 623 שנים חיפשתי לך הרבה באתר של מיקרוסופט ובעזרה של הIE, ולא מצאתי.אני עדיין זוכר (אני בטוח) שהייתה אפשרות איפשהו שנקראה Prevent Applications From Stealing Focus, ואני לא מוצא אותה.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים תנסו להכנס ל TOOLS ב IE ואז INTERNET OPTION -- > ואז ADVANCED תחפשו משהו שנקרא : MOVE SYSTEM CARET WITH FOCUS... תנסו לבטל את זה ותנסו לבטל את REUSE WINDOWS FOR LAUNCHING SHORTCUTS יכול להיות שזה יעזור אני מקווה בהצלחה
פורסם 2002 ביולי 723 שנים לי יש את אותה הבעיה וזה כבר עולה לי על העצבים.בכל מקרה זה לא קשור לאקספלורר 6 כי גם 5.5 עשה לי את זה (בגלל זה ניסיתי לשדרג ל 6).
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר אולי הבעיה הזו קיימת לא רק ב-XP אלא גם ב-9x או ב-2000????מישהו יכול לעזור? בחיאת רבק!!!!
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים בהגדרות של ה-taskbar תוריד את הוי מתיבת סימון מ-group similar task bar buttons .
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר בהגדרות של ה-taskbar תוריד את הוי מתיבת סימון מ-group similar task bar buttons .מה הקשר?מה שאתה מדבר עליו זה שכאשר אתה פותח הרבה חלונות האותו סוג (לדוגמה הרבה דפדפנים) הוא מקבץ לך אותם תחת חלון אחד.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים המשיח הגיע!! תורידו מהאתר של מייקרוסופט את TweakUI לווינדוס אקס פי, שמה ב-General ואז Focus תבחרו Prevent applications from stealing focus וזהו..... גם אני השתגעתי מזה עד שמצאתי...
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר המשיח הגיע!! תורידו מהאתר של מייקרוסופט את TweakUI לווינדוס אקס פי, שמה ב-General ואז Focus תבחרו Prevent applications from stealing focus וזהו..... גם אני השתגעתי מזה עד שמצאתי... too little too late מחשב כבר מפורמט חזק ופתאום וואלה הבעיה לא חוזרת!!! איזה יופי. סתאאם אני צוחק. תודה בכל אופן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.