פורסם 2002 ביולי 323 שנים בכל פעם שאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר 6 והחלון השני מתעדכן במשהו חדש הוא אוטומטית קופץ לי לחלון המעודכן וזה ממש מעצבן.איך מפסיקים את זה? ???
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני לא יודע אם זה זה, אבל יש אפשרות שנקראתPrevent Applications Form Stealing Focus, היא בטח נמצאת בהגדרות של הTask Bar.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני לא יודע אם זה זה, אבל יש אפשרות שנקראתPrevent Applications Form Stealing Focus, היא בטח נמצאת בהגדרות של הTask Bar.איפה בדיוק נמצאת האפשרות הזאת??
פורסם 2002 ביולי 423 שנים גם לי זה קורה למשל אני מתכתב וגולש באותו זמן החלון של האיי סי קיו\אמ אס אן פתאום נעלם והחלון שהתעדכן נפתח פתאום זה משגע!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר כן גם אותי זה משגע אבל אבל אף אחד לא עוזר!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? :bash:
פורסם 2002 ביולי 423 שנים גם לי זה קרה פעם, מישהו אמר לי איך לסדר את זה (באיזשהוא תפריט שאני לא זוכר איפה הראבק שלו נמצא !!), סידרתי את זה (בזמנו), והנה לפני שבוע זה חזר לי !! :asthanos: לא זוכר באיזה תפריט, או איפה זה היה !!! ראבק! אבל הבשורות הטובות : זה בר תיקון ! לא לחשוש. טוב, נמתין שמישהו יושיע אותנו... :
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אחי , אם אתה מוצא דרך בחזרה איך לבטל את זה , בבקשה תחזיר לנו תשובה זה מעצבן אותי לאללה !!!!!בבקשה אם אתה יכול...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.