עבור לתוכן

דמי הקישוריות ירדו - החברות העלו מחירים!

Featured Replies

פורסם

לא מזמן הכריז שר התקשורת כי הוא מעוניין להוריד את דמי הקישוריות (אלו שאני משלמים על שיחה לרשת סלולרית אחרת). חשבנו כי המחירים, סוף סוף, ירדו. באו החברות והחליטו שהן לא מוכנות לספוג את הנזק. המשמעות: כל החברות הסלולריות העלו את תעריפי הבסיס של השיחות בכדי לפצות על אובדן ההכנסה.

ממש חוצפה!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3050446,00.html

פורסם

זה היה ברור

הנבלות אפילו אמרו את זה ברגע שהורידו את דמי הקישוריות

פורסם
  • מחבר

מה עוזר שיש 3 חברות גדולות אם אין תחרות ביניהן?

פורסם

לא עוזר, כי הם קרטל.

פורסם

מה אתה מתפלא? זה היה ידוע מראש.

כל החברות הסלולריות אמרו מבעוד מועד, הרבה לפני שההחלטה הזאת בכלל אושרה באופן סופי, שהמחירים ה"רגילים" שהם מציעים לשיחות בתוך הרשת נמוכים משמעותית מהעלות האמיתית שלהם (זה לפחות מה שהם טוענים..) וההפרש מתקזז עם הקישוריות לחברות הסלולריות המתחרות.

שלושת החברות הודיעו שאם תהיה ירידה בדמי הקישוריות, הם יעלו את דמי השימוש הרגילים. וכמו שגם הכתבה ב-ynet אמרה, "הם עמדו במילה שלהם".

אני בטוח שהכוונות של אולמרט היו טובות, אבל ללכת ראש בראש עם 3 חברות ענקיות זה צעד מטופש.

פורסם

עם ישראל הוא פראיר כן .

אפשר להילחם בקרטל הזה ! איך? פשוט נפסיק לממן אותו

מרד צרכנים יפתור את הבעייה אבל כולם ימשיכו לבכות וכמובן גם לשלם!

פורסם

צריך מפקח ועכשיו! מישהו שיגביל בחוק את מחיר השירותים הסלולריים ויבצע חקירה בקשר לקרטל בין חברות הסלולר. תראו איך קנס של מיליוני שקלים יגרום להן לסגת מכוונותיהן.

פורסם

מי אמר מונופול ולא קיבל? :bash:

אם אני לא טועה יש חוק שאוסר התאמת מחירים בין חברות (למניעת מונופוליזם של השוק), ואם לא אז בטוח זה עובר על חוק מסוים, זה פשוט בלתי אפשרי!

באמת חוצפה, ולא ברור לי למה אף אחד לא עושה כלום בנידון.

פורסם

אני באמת לא מבין על מה אתם מתלוננים...

"לא חוקי"? :screwy: זכותם להעלות מחירים!

פורסם

מה שיצא בסוף שהפסדנו... אם לי יש סלקום ולכל המשפחה שלי יש סלקום עכשיו אני משלם יותר בשביל לדבר איתם :-\

פורסם

חבל שזו עובדה ידועה שמרד צרכנים לא יעבוד בארץ

כנראה אנחנו עם כנוע :-\

פורסם

"לא חוקי"?  :screwy: זכותם להעלות מחירים!

אבל לא זכותם לתאם את ההעלאה הזו, או בכלל לתאם מחירים ושירותים.

יש חוקים האוסרים קרטלים, רק חבל שהם לא נאכפים יותר ברצינות.

פורסם

הם לא "תיאמו" שום דבר.

כל חברה הודיעה בנפרד שאם יחייבו אותה לקצץ את דמי הקישוריות זה יאלץ אותה להעלות את המחירים בתוך הרשת, וזה מה שכל חברה באמת עשתה, בנפרד.

אתם יכולים להיות ממורמרים עד מחר, וברור שגם אני לא בדיוק מרוצה מהמצב, אבל זה לא ישנה את העובדה שאין שום דבר בלתי-חוקי במה שהם עשו. אז במטוטה מכם, אל תנסו לשחק אותה עורכי-דין בשקל...

פורסם

תגידו אתם חושבים שהם נהנים להעלות את המחירים?.

זה נכון שאין להם זכות להעלות לכל מחיר שמתחשק להם, מאחר והם משתמשים במשאב ציבורי - תדרי רדיו .

אבל הם קובעים מחירים שמאפשרים להם לתחזק את עצמם, ההורדה הזאת במחירים, עם כל המחירים האחרים שהם העלו, פוגעת בהם, אורנג' פיטרו כ400 איש בגלל הקטע הזה (כמעט בטוח במספר), פלאפון הקטינה משמעותית את התקציב שלה לפרוייקטים מחוץ לחברה, בסופו של דבר מי שמפסיד מזה זה הצרכן, מכל הכיוונים, המשק, שפחות משקיעים בה ויש פחות מקומות תעסוקה והמדינה שחברות מחו"ל לא ירצו לדרוך במדינה בגלל שהממשל מתערב בכל פיפס שלהם (ולאו דווקא כדי להגן על הצרכן).

פורסם

חברות הסלולאר הן בין החברות הכי מרוויחות בארץ, המנכל"ים שלהם חוגגים חופשי והן משקיעות הון בדברים לא חשובים. המומחים שהמליצו להוריד את הקישוריות עשו את זה בהשוואה לחו"ל שם גם הקישוריות זולה וגם המחיר הרגיל לשיחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים