עבור לתוכן

בקרוב: תוכנת מסרים מידיים חדשה מבית מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים.

התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook.

למי שמעוניין לקרוא קצת יותר:

http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news

האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.

פורסם

דבר ראשון, התוכנה הזו לא נועדה להחליף IM להבנתי, אלה לספק תשתית פנים-ארגונית לתקשורות בין האנשים. שהרי במקביל הם עובדים גם על MSN 7 שאמור לצאת. דבר שני גם GOOGLE אמורה מתישהו בקרוב להצטרף לשוק ה IM. דבר אחרון, אני צריך גם MSN וגם ICQ וגם YAHOO כי לכל מני אנשים יש כמה דברים ובשביל זה, אין כרגע על TRILLIAN מבחינת היכולות...

פורסם
  • מחבר

אני דוקא מעדיף את המירנדה בגלל המינימליות שלה. פשוט לא תופסת מקום בזיכרון ויש לה אלפי תוספים בחינם.

נחיה ונראה מה זו התוכנה הזו באמת.

פורסם

אני באמת חושב במחשבים של היום זה לא כזה משנה אם זה 6MB או 20MB, מה גם יש לי מחשב די ישן ואני משחק עם TRILLIAN ברקע וזה לא כזה מפריע... MIRANDA חביב, אבל כדי להביא אותו למצב שמיש צריך כל מני PLUGINS וגם אז הוא די מוגבל. TRILLIAN מגיע כבר טוב ויש תוספות למשל שבודק לי דואר ב GMAIL בנוסף POP3 ועוד דברים (כולל תמיכה ב AUDIO ו VIDEO) וכמה פרופילים בו"ז...

פורסם
  • מחבר

זה דיון אחר לגמרי, כל אחד עם ההעדפות שלו. אני אישית לא סובל את האיטיות של ה- ICQ ובגלל זה חיפשתי חלופה.

מירנדה תופסת לי פחות מ- 2 מגה בזיכרון וזה קנה אותי. יש לי 512MB שזה די אידאלי ועדין אני תמיד נמצא במצב שחסר לי זיכרון חופשי.

רק ה- Firefox תופס לי כעת 70 מגה, ויש עוד המון תוכנות שתופסות בין 5 ל- 20 מגה בזיכרון. תנסה להריץ עם זה משחק וזה יתחיל להטריד גם אותך. למרות זאת, אני מסכים איתך שלמשתמש ממוצע זה לא משנה בכלל.

אולי מצאנו רעיון להשוואה בין כל תוכנות המסרים המידיים...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים