עבור לתוכן

בעיות עם ה DIAMONDBACK RAZER -

Featured Replies

פורסם

קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת.  הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב :lol:   כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה.  כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי  - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה?  אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו  יצירת עצבנות תמידית...... 

תגידו - ה MX510 - נח?  אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת ....   את ה RAZER אני כנראה אמכור  - אבל השאלה  אם יש אלטרנטיבה ארגונומית לINTELLI

פורסם

כל עוד אתה ימני, ה510 מאד מאד נוח

אבל תחכה לעכבר החדש של לוגיטק, הולך להיות כמו הרייזר עם העיצוב של ה 510

פורסם
  • מחבר

מתי זה צפוי להגיע? יש לך קישור?

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני ייתן ל RAZER עוד כמה שעות של נסיון תוך כדי עבודה לפני שאני מכריז עליו כ "חוזר לקופסא"

פורסם

לכל עכבר צריך להתרגל... תן לו כמה ימים ואז תגזור את דינו

פורסם

את החדש של לוג'יטק כבר ראיתי בתמונות ברשת (באריזה למחירה) כך שהמועד יציאה שלו קרוב מאוד. בנוגע ל RAZER אני עבדתי עם שניהם ובאמת אהבתי יותר את הארגונומיות של ה 510 אבל היתרון של הRAZER הוא לימניים וגם שמאליים (שלא ניתן לומר על ה 510). אם לא נוח לך לך לחנות ותנסה להרגיש את ה 510 דרך האריזה ותקבל את ההרגשה שלו על היד

פורסם
  • מחבר

כן,  אבל האמת שאי אפשר להבין לפי היד על האריזה.....  לRAZER יש את אותה עטיפה כמו ל510  - ציפוי פלסטיק בצורת העכבר ואם הייתי צריך לשפוט לפי זה הייתי אומר ש הRAZER בעל צורה טובה מאוד - העניין הוא שבמציאות הוא יושב נמוך מאוד מאוד - (זאת הבעיה בעצם) בעוד שמהעטיפה אתה לא יכול להבין את זה. להיפך - מהעטיפה אתה יכול להבין שאם רק היו בונים אותו קצת יותר גבוהה הכל היה נראה אחרת. טוב, כנראה הם גם רצו אותו אווירודינמי -  :lol: - לתנועות עכבר מהירות במיוחד..... טוב שלא גילחו לו את הרגליים וכאלה....

מישהו יכול להפנות (או  לספר) על השוואת ארגונומיות בין ה MX510 ל INTELLI?    תודה.   

פורסם

לפי דעתי הMX510 הוא עכבר גדול וכבד,ולכן לא יתאים לכל אחד,מה עוד שהוא מתאים רק לימניים.

אני מאוד ממליץ לך לנסות אותו בחנות,בטרם תיפרד מ250 ש"ח.

אני למשל שמאלי עם כף יד גדולה,עד לא מזמן השתמשתי בMX310 שהוא מעט יותר קטן מהMX510 ,ומותאם גם לשמאליים.

הרשה לי לומר לך ,שניסיתי איתו כחודשיים אך לא הצלחתי להתרגל אליו.

הקושי בא לידי ביטוי בזמן משחקים,ונאלצתי לחזור לעכבר האופטי הישן של מייקרוסופט ב50 ש"ח,והאמן לי שאני נהנה ממנו למרות ה"פרימיטיביות" שלו.

בשורה התחתונה,עליך לבדוק את העכבר במו ידך,שכן גם עכבר שהוא שיא הטכנולוגיה,לא תמיד יתאים לך.

פורסם

יש לי את הmx1000 ויצא לי לנסות קצת את ה DIAMONDBACK RAZER ואני יכול להגיד לך שה mx1000 הרבה יותר נוח בכללי אבל ה DIAMONDBACK RAZER הרבה יותר נוח למשחקים בגלל הצורה\גובה שלו שיותר קל לעשות איתו תנועת חדות (ולא בגלל שהוא יותר מהיר)

פורסם
  • מחבר

אין ספק שזה עכבר טוב למשחקים - בעצם - הבנתי את הבעיה שלי איתו - הוא בנוי כך שאתה אמור להחזיק בו עם שתי אצבעות בלבד מלמעלה - POINTING AND MIDDLE - במצב זה זה נח ושתיהן נכנסות בדיוק למבנה שמיועד להם בתוך הכפתורים.... הבעיה שבאפליקציות שאני משתמש רב הזמן אני צריך שלוש אצבעות למעלה שכן יש כל הזמן צורך בלחיצה גם על הלחצנים הראשיים וגם על הגלגלת בו זמנית - ולזה ממש אין מקום וזה מאוד לא נח.

בקיצר זה עכבר מאוד מאוד ספציפי בייעוד שלו - לא הייתי ממליץ אותו לעבודה גרפית בכלל. SORRY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים