פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים חייל נשוי משרת רק שנתיים??מאיפה הקשקוש הזה?זה לא משפיע על משך השירות עד כמה שאני יודע.חוץ מזה, חותמים קבע למקצועות "הטובים" בממר"ם.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים "בכלל" זאת מילה נורא חזקה..זה משפיע מאוד (לטובה, מן הסתם) על חשבון הבנק שלו.נדמה לי שזה גם נותן לו הקלות נוספות בשירות. בקשר לשנתיים שירות - אין לי מושג.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים "צו השחרור יישלח רק לחיילים שסיימו לשרת שנתיים. צה"ל יודיע להם שהוא מוותר על שנת השירות השלישית ויאפשר להם לערער על ההחלטה עד מרס 2005."אתה כבר משרת שנתיים שזה נוגע אליך? :s05:
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים ברור שצה"ל מפלה בין גברים לנשים. כאילו דהה : וזה לא דבר רע. מה לעשות שצה"ל זה לוחמה וברור שיש צורך יותר גדול לגברים מאשר לנשים
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים בנוסף למה שאמרו, תקבל כנראה הת"ש 5 (ואם לא 5 אז 4, תלוי בבסיס בו תשרת), שזה אומר יציאות יומיות ובלי שבתות.האם העובדה שהוא מתחתן תפסול את הקורסים ? (הבנתי שחייל נשוי משרת רק שנתיים, יש עוד דברים שחתונה משנה לגבר נשוי בשירות החובה שלו? )כנראה שכן, אם אכן השירות יהיה למשך שנתיים סביר להניח שלא תתקבל לאחד מהמקצעות האלה.ולרוב גם 3 שנים לא מספיקות כדי להתקבל לקורסים האלה, רוב המקצועות האלה דורשות החתמה לקבע כתנאי להתקבל.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים כי לא צריך את אותה כמות של גברים ונשים בצבאכן, יש אפליה (הבחנה, לא אפליה), שכן גברים צריך יותר ולכןהם משרתים שלוש שניםמה לעשות, ככה זהזה סוג של "אפליה" נגד גברים/נשים, אבל אין שום דבר בעייתי עם זה,שכן זה נוגע לנושא ולכן זה לא אפליה אלא הבחנה (כמו שלילדים אסור לקנות שתייה,למשל, אותו הדבר)
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תגיד לי, אתה נורמלי? בשביל מה ערכת את ההודעה המקורית? יש לך שאלה נוספת - תשאל ! אבל מה הקטע בלמחוק את השאלה המקורית ולכתוב במקומה שאלה אחרת ?!
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תגיד לי, אתה נורמלי? בשביל מה ערכת את ההודעה המקורית? יש לך שאלה נוספת - תשאל ! אבל מה הקטע בלמחוק את השאלה המקורית ולכתוב במקומה שאלה אחרת ?! כי אנשים חושבים שהוא הספיק להתחתן.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים לא הבנתי, razor junior תוכל לההסביר?אמרו שבמסלולים הטובים של 8200(בעיקר מסלולי חמ"ן שחקים למיניהם) צריך לחתום קבע, אז אמרתי לך בדיוק כמה.חצי שנה חייבים לחתום קבע מעבר לתקופת הסדיר. עוד חצי שנה במידה ורוצים לצאת לקצונה.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מאבטחי יחידות אבטחה בחיל הים וחיל האויר משרתים גם שנתיים.לא רק בנות.הם משרתים שנתיים כי התפקיד הזה זה קריעת תחת רצינית.אני יודע כי אני הייתי ביחידת אבטחה של חיל הים אני שירתתי שנתיים וחצי אבל אצלי זה היה מקרה חריגאז לא רק בנות משרתות שנתיים (למרות שיש בנות שמשרתות יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.