פורסם 2002 ביולי 223 שנים מה בדיוק עושים שםעליתי על המדרגות והתחלתי לירות מרחוק על יושבי האוניה אבל קיבלתי אחרי חצי דקה שהמשימה ניכשלה מה בדיוק עושים שם?והאים אני צריך לחכות שמשהוא יקרא ואחרי כן לירות עליהם?
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אתה צריך להשאר למטה ולצלוף בכל קולומביאני שאתה רואה ולדאוג שאף אחד לא יחסל את 8balls...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים זה ממש לא קשה, תחנה את האוטו משהו כמו 60מ' מהספינה, תצא ממנו ותתחיל לצלוף בכל מי שאתה רואה.קודם תירה באלו שעומדים ליד הספינה ואז בכל מי שנמצא על הספינה...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים לא, רד מהאוטו.. לך ליד מכלי גז כאלה ותראה לידם מדרגות.. תעלה במדרגות ותתפוס עמדה ליד הסימון הכחול.מיקום צליפה אולטימטיבי.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני עברתי ככה שאחרי שהוא אומר לי בלה בלה בלה אז אני לוקח את הויפר ודורס את מי שלמטה, ואז לוקח אוזי ומחסל אותם... זה כיף, במקום לצלוף כמו איזה פרטיזן פחדן!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים marking אני בטוח שהמילה האחרונה שלך לא תצחיק יותר מדי אנשים אז הייתי מציע לך למחוק אותה!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים הכי נוח לצלוף מאיפה שאומרים לך ומציעים לך במשחק הכי אני אוהב לראות את הראש והיידים של הקולמיבים עפים ומתנתקים מהגוף ;) זה המעט הנאה שאני יכול להשיג מהמשחק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.