עבור לתוכן

האפרוח המסכן שלי שבר את רגלו :(

Featured Replies

פורסם

יאמיייייייייייייייייייייי

הייתי מטגן אותו

• תגובות 60
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ בחום לעשות OC לרגל של האפרוח. זה ישפר ביצועים, רק חשוב לשים לב לקירור איכותי

:jump:

פורסם

אני ממליץ בחום לעשות OC לרגל של האפרוח. זה ישפר ביצועים, רק חשוב לשים לב לקירור איכותי

:jump:

LOL!!!!! , לרגע הייתי חייב לתאר לעצמי איך זה יראה...

אז זה יראה ככה ? חחחח מצטער לא רוצה להפוך את זה לבדיחה אבל הייתי חייב LOLZ !!!

ocgoes1hk.jpg

בכל מקרה תטפל במסכן :P

פורסם

יאמיייייייייייייייייייייי

הייתי מטגן אותו

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל האלה שבאים פה להתחכם כאילו הם היו מטגנים\אופים\מבשלים אותו בטח בקושי יכולים להכין חביתה... ::)

פורסם

...ואני רואה אותם עודנם חיים במרתף של אמא שלהם גם בשנת 2012 והיא יורדת לשם מדי פעם לקחת כביסה מלוכלכת ולהשאיר שניצל בפתח "מאורת הדרקון".

יאללה, תעשה טובה, לא לי, לא לך, לאפרוח שלך, ותבוא איתי לסטאז' שבוע בא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה עם האפרוח, סידרו לו את הרגל ?

פורסם

LOL!!!!! , לרגע הייתי חייב לתאר לעצמי איך זה יראה...

אז זה יראה ככה ? חחחח מצטער לא רוצה להפוך את זה לבדיחה אבל הייתי חייב LOLZ !!!

ocgoes1hk.jpg

בכל מקרה תטפל במסכן  :P

חח... איך המוח שלך יכול לחשוב על כזה דבר?! :lol: :lol: :lol: :lol:

אני כאן שפוך על הריצפה מצחוק, קרעת אותי ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

וברווז מסכן, למה בכלל לקחת אותו לוטרינר, הרגל הייתה מתאחה, הרי בטבע אין להם שום וטרינר והם מסתדרים. :kopfpatsch:

חח דרך אגב, זה מזכיר לי איזה תוכנית שראיתי בערוץ 8, ילד אחד קיבל גידול ברגל, עבר ניתוח שמהלכו שברו לו את הרגל על מנת להוציא את הגידול וחיברו לו אותה הפוך... :lol: :lol: מסכן הילד... איזה מגעיל. רופאים שיכורים. כניראה לקחו משהו חזק... :lol:

פורסם

...ואני רואה אותם עודנם חיים במרתף של אמא שלהם גם בשנת 2012 והיא יורדת לשם מדי פעם לקחת כביסה מלוכלכת ולהשאיר שניצל בפתח "מאורת הדרקון".

יאללה, תעשה טובה, לא לי, לא לך, לאפרוח שלך, ותבוא איתי לסטאז' שבוע בא.

אממ.. את כ"כ רוצה שהוא יבוא איתך ? :o ניראה לי שהבחור תפוס. כולה ברווז... :smile1:

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

איזה קטע ענק

אני אומר להפיל אותו על הרגל השנייה ולקחת אותו לאותו וטרינר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

...ואני רואה אותם עודנם חיים במרתף של אמא שלהם גם בשנת 2012 והיא יורדת לשם מדי פעם לקחת כביסה מלוכלכת ולהשאיר שניצל בפתח "מאורת הדרקון".יאללה, תעשה טובה, לא לי, לא לך, לאפרוח שלך, ותבוא איתי לסטאז' שבוע בא.

זה שלך או שקראת את זה בספר/ שמעת בסרט? (רציני!)

לפותח הת'ראד: אתה מסטול, נכון? מגדל ג'אראס בעדנית? לא הצלחת לחשוב על משהו טוב יותר מלפתוח ת'ראד עם בקשה לעזרה טלפאטית לברווז הפצוע? עם 1400 הודעות אתה עדיין לא קלטת שגולשים פה בעיקר ילדים בני 14, וחוץ משלושה שאוהבים לטייל, שניים שמגדלים דגי זהב ודריה שלומדת ווטרינריה, כולם פה כל היום מול המחשב, ואף אחד לא יודע איך נראת השמש (שלא לדבר על בעלי חיים, עצים וטבע באופן כללי)?

פורסם

רגע... ה OC הצליח?

על כמה מעלות הרגל עומדת עכשיו?

שים אותו במארז של קומפיוקייס הוא יתקרר יש זרימת אוויר טובה... :lol:

פורסם

לא שווה לך אוברקלוק,לא תגיע איתו רחוק.

אני מציע לקחת Duck 6600GT ,יותר ביצועים!

מומלץ עם 256 דקרון!

פורסם

עכשיו הבנתי, הוא לא שם משחה טרמית בין הליבה של הרגל לבין גוף הקירור !!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

טוב שלא digging.gif על הבדיחה הזאת כבר... :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים