פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אהלן, יצאתי לטיול אביבי בגבעת האירוסים שבנס ציונה, איזו פריחה נהדרת. ניצלתי גם את ההזדמנות לנסות מצבי צילום שונים. צילום נוף אני חמוד אני ! גפני (דוגמנית הבית) בפורטרט לא זה לא עומרי שרון אירוסים שחורים - פריחה נהדרת, מאקרו. מקווה שיצא מוצלח, אשמח לשמוע הערות מכל סוג, סוף שבע נעים
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים הראשונה אנמית מדיי לדעתי והצל של הצלם קצת מפריע השנייה טובה מאד, רק לדעתי הפריים מעט לחוץ על הנושא והחיתוך הברוטאלי של הטרקטור קצת מפריע. הפרח מעולה, מירכוז שלו ויישור קל יעשו תתמונה מרשימה הרבה יותר !
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים הרשיתי לעצמי ( ) לעשות לך כמה תיקונים ושיפורים (חדות, צבעים, ישור וחיתוכים), דעתכם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר הראשונה אנמית מדיי לדעתי והצל של הצלם קצת מפריע השנייה טובה מאד, רק לדעתי הפריים מעט לחוץ על הנושא והחיתוך הברוטאלי של הטרקטור קצת מפריע. הפרח מעולה, מירכוז שלו ויישור קל יעשו תתמונה מרשימה הרבה יותר ! 1. אני חייב לומר שב-4 בצהריים מאוד קשה לתפוס זווית שבה השמיים אינם שרופים והשטח לא נראה דהוי. אני דווקא דיי מרוצה מהירוק-כחול הזה . לגבי הצל ...... כן אהמ, שמתי לב :-\. 2. הפריים לא לחוץ על הנושא, הנושא לחוץ על הפריים , צודק לגבי הטרקטור. 3. הוא באמת מרגיז האירוס הזה! ניסיתי להגיד לו לעמוד ישר ולא לזוז אבל הוא לא שם עליי !
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים 3. הוא באמת מרגיז האירוס הזה! ניסיתי להגיד לו לעמוד ישר ולא לזוז אבל הוא לא שם עליי ! יכול להיות, אבל שים לב שבעזרת התיקון שעשיתי זה נראה מיושר יותר ובכללי לדעתי טוב יותר.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר הרשיתי לעצמי ( ) לעשות לך כמה תיקונים ושיפורים (חדות, צבעים, ישור וחיתוכים), דעתכם ? תראה זה לא שחור לבן ואני האמת בדעה שלך ואוהב חדות וסימטרייה מושלמת לעין, מצד שני שמדובר בגלריית תמונות ולא בתמונה בודדה הסימטרייה המושלמת הזאת ועריכת הצבעים יהפכו תמונה טובה לעריכת מחשב, האוף סייד הזה והחיוורון של הצהריים איפה שהוא נותנים תחושה טבעית יותר בתמונה.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים יכול להיותף אני לא מת על גלריות ללא קשר נושאי כלשהו.לדעתי התמונה אחרי העריכה יכולה לעמוד בפני עצמה בכבוד...
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים דוגמנית הביית אהה?אינשאאלה שפעם הבאה הטרקטור יעלה עליך. אהה וכמובן לא נשכח את הזוג שקנים בני 80שהתעקשו לטפס על הגבעה.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אני מוסיף כמה תמונות שצולמו באותו היום עם המצלמה של matan_18 אולימפוס D-490Z ובתור מצלמה שהושקה לפני 5-6 שנים היא עושה את העבודה ! . .
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים השלישית נחמדה מאד. השתיים הראשונות מוזרות, ואם אתה כבר מצלם תמצלמה שלך אני בטוח שאתה יכול ליצור משהו מעניין יותר איתה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים התמונה הראשונה מזכירה את הרקע ברירת מחדל ב-Windows XP. יש לי רשות לקבוע אותה כרקע לשולחן עבודה ?
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר אתה אפילו יכול לפנות אליי באיי סי קיו116806730 ולקבל כמה תמונות ברזולוצייה גבוהה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.