עבור לתוכן

זה סימן, זה סימן שבא אביב !

Featured Replies

פורסם

אהלן, יצאתי לטיול אביבי בגבעת האירוסים שבנס ציונה, איזו פריחה נהדרת. ניצלתי גם את ההזדמנות לנסות מצבי צילום שונים.

צילום נוף

IMG_0668.jpg

אני חמוד אני !

IMG_0679.jpg

גפני (דוגמנית הבית) בפורטרט

IMG_0672.jpg

לא זה לא עומרי שרון :bash:

IMG_0661.jpg

אירוסים שחורים - פריחה נהדרת, מאקרו.

IMG_0638.jpg

מקווה שיצא מוצלח, אשמח לשמוע הערות מכל סוג, סוף שבע נעים :xyxthumbs:

פורסם

הראשונה אנמית מדיי לדעתי והצל של הצלם קצת מפריע ;)

השנייה טובה מאד, רק לדעתי הפריים מעט לחוץ על הנושא והחיתוך הברוטאלי של הטרקטור קצת מפריע.

הפרח מעולה, מירכוז שלו ויישור קל יעשו תתמונה מרשימה הרבה יותר !

פורסם

הרשיתי לעצמי ( :smile1:) לעשות לך כמה תיקונים ושיפורים (חדות, צבעים, ישור וחיתוכים), דעתכם ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

הראשונה אנמית מדיי לדעתי והצל של הצלם קצת מפריע ;)

השנייה טובה מאד, רק לדעתי הפריים מעט לחוץ על הנושא והחיתוך הברוטאלי של הטרקטור קצת מפריע.

הפרח מעולה, מירכוז שלו ויישור קל יעשו תתמונה מרשימה הרבה יותר !

1. אני חייב לומר שב-4 בצהריים מאוד קשה לתפוס זווית שבה השמיים אינם שרופים והשטח לא נראה דהוי. אני דווקא דיי מרוצה מהירוק-כחול הזה :). לגבי הצל ...... כן אהמ, שמתי לב :-\.

2. הפריים לא לחוץ על הנושא, הנושא לחוץ על הפריים :P, צודק לגבי הטרקטור.

3. הוא באמת מרגיז האירוס הזה! ניסיתי להגיד לו לעמוד ישר ולא לזוז אבל הוא לא שם עליי !

פורסם

3. הוא באמת מרגיז האירוס הזה! ניסיתי להגיד לו לעמוד ישר ולא לזוז אבל הוא לא שם עליי !  :smile1:

יכול להיות, אבל שים לב שבעזרת התיקון שעשיתי זה נראה מיושר יותר ובכללי לדעתי טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

:smile1:

הרשיתי לעצמי ( :smile1:) לעשות לך כמה תיקונים ושיפורים (חדות, צבעים, ישור וחיתוכים), דעתכם ?

תראה זה לא שחור לבן ואני האמת בדעה שלך ואוהב חדות וסימטרייה מושלמת לעין, מצד שני שמדובר בגלריית תמונות ולא בתמונה בודדה הסימטרייה המושלמת הזאת ועריכת הצבעים יהפכו תמונה טובה לעריכת מחשב, האוף סייד הזה והחיוורון של הצהריים איפה שהוא נותנים תחושה טבעית יותר בתמונה.

פורסם

יכול להיותף אני לא מת על גלריות ללא קשר נושאי כלשהו.

לדעתי התמונה אחרי העריכה יכולה לעמוד בפני עצמה בכבוד...

פורסם

דוגמנית הביית אהה?

אינשאאלה שפעם הבאה הטרקטור יעלה עליך. אהה וכמובן לא נשכח את הזוג שקנים בני 80שהתעקשו לטפס על הגבעה.

פורסם

נחמד, רק תנסה יותר להתמקד על דברים בצילום שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מוסיף כמה תמונות שצולמו באותו היום עם המצלמה של matan_18 אולימפוס D-490Z ובתור מצלמה שהושקה לפני 5-6 שנים היא עושה את העבודה !

P1010020.jpg

.

P1010035.jpg

.

P1010038.jpg

פורסם

השלישית נחמדה מאד.

השתיים הראשונות מוזרות, ואם אתה כבר מצלם תמצלמה שלך אני בטוח שאתה יכול ליצור משהו מעניין יותר איתה ;)

פורסם

התמונה הראשונה מזכירה את הרקע ברירת מחדל ב-Windows XP.

יש לי רשות לקבוע אותה כרקע לשולחן עבודה ? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אתה אפילו יכול לפנות אליי באיי סי קיו

116806730 ולקבל כמה תמונות ברזולוצייה גבוהה 8)

פורסם

אנשים בפורום הזה פשוט צלמים מלידה.... :jump:

פורסם

תמונות באיכות טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים