פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אז ככה:לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים)ואין לו אינטרנט.כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם.עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט.ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו.מה לעשות?
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים שישיג אינטנרנט...אם הוא רוצה יש אינטנרט של בזקנט שהוא יכול להתחבר לכמה דקות רק בשביל שהמשחק יעבוד.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים לא יותר עדיף שהוא פשוט יירשם מאצלך ויפעיל את ה-Steam אצלו? מלא זמן לא נגעתי בסטים, אבל אם אני לא טועה יש אפשרות לשחק Offline ב-HL2.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אם לא שמתם לב...מדובר בהתקנה ראשונית שבחיים תאושר לא ללא חיבור לאינטרנט ואגב זה דרישות המנימום של המשחק הם חיבור לאינטרנט.Minimum System Configuration1.2 GHz Processor 256MB RAM DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר מה הקשר? אינטרנט זה דבר בסיסי בכל בית.מה זה משנה אם זה דבר בסיסי בבית??אז יש אנשים בלי חיבור לרשת...ביקשתי עזרה ולא חוות דעת על איך שאנשים חיים!!אני בטוח שיש איזושהי דרך...
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אין עוד דרך. לא סתם הם שמו את האינטרנט בדרישות מינימום. אתה חייב להרשם אצל STEAM.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים Q: Is an internet connection required for HL2 single-player?A: Yes, every user will need to log on to Steam over the Internet to "authenticate" for the first time after installation. Once this is done, the game can be played in "offline mode" without need for any internet connection in the future. However, you will need to connect to Steam to receive patches and updates.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים גם אצלי יש בעיה עם ה-Steamפעם היה לי את הדמו ואני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם. אני רושם סיסמה חדשה ואת האי מייל שלי ואז עולה לי הודעהניראה לי שכתוב שהאי מייל הזה בשימושאיך אני יכול לעשות שיחזור סיסמה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.