עבור לתוכן

בעיה דחופה עם ססמא ב win2k !

Featured Replies

פורסם

יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על

Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה

reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס !

למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי !

חייב עזרה

פורסם

על איזו סיסמא אתה מדבר?

סיסמת רשת?

או סיסמת windows?

פורסם
  • מחבר

windows

לא נותן לי לעשות login.

פורסם

אם זה הווינדוז שלך אז אתה צריך לדעת מה מסיסמה שנתת לו בהתקנה, יש לו 2 (כעקרון, למשתמש אחד): אדמין והמשתמש שלך ואת שניהם קבעת (או שלא*) בהתקנה (וניתן כמובן לשנותם בהמשך).

* אם לא נתת סיסמה (השדות היו שם, בווודאי התעלמת מהם) אזי זה כנראה ריק (כלומר כלום בסיסמה, שם המשתמש שלך או administrator לאדמין, אלה אם כיבית חשבון זה).

הסיבה שזה קרה זה משום שב network identification wizard בחרת: "This computer is part of a business network, and I use it to connect to other computers at work" ולא: "This computer is for home use and is not part of a business network".

אם היית צריך להגדיר לו שרת דומיין (בניגוד לקבוצת עבודה, למשרד - אם במשרדך משתמשים בכזה) יכולת לקבוע את זה ב "Identifications Chages" (מה שנפתח עם לוחצים על Properties ב Network Identifications).

פורסם
  • מחבר

עשיתי גם שם, רק עשיתי מה שאמרת כי סקרן אותי ההשפעה של זה.

ניסיתי להכנס כ Administrator בלי ססמא אבל לא נותן, אני לא יודע מה

לעשות, אני לא הגדרתי שום ססמא ולא הייתה אף פעם ססמא, אין לי מושג

איזה סממא הוא רוצה.

באמת צריך עזרה דחוף, זה עסק רציני

פורסם

נסה סיסמה admin

אני אברר איך אפשר להוריד אותה (מבלי להכנס כמובן).

עריכה: אגב, אם ה administrator לא פעל (בהנחה שלא שינית איכשהו לו את הסיסמה) אז הוא מכובה (disabled).

פורסם

אוקי, קצת חיפשתי - היתי בטוח שזה יהיה קשה למצא אבל מצאתי מליונים.

קודם כל יש תוכנות בכסף שעושות את זה, הן יקרות אבל קלות מאוד לשימוש. הנה דוגמה לאחת מהן.

בהנחה ואתה לא רוצה משהו בכסף (מן הסתם) הנה כמה עמודים שמסכמים בצורה יפה את האופציות:

The NT Toolbox

Recovery Lost Windows NT administrator Password

פה יש לך קישורים לכמה מהדברים שקראתי, חלקם מסובכים יותר וחלקם מאוד ;-)

כמובן שאתה תמיד יכול להתקין מחדש או לחילופין (וזה עדיף אם יש לך גישה להרדיסק הזה / למחשב אחר וכד') למחוק את WINNT\system32\config\sam רק תקח בחשבון שכל החשבונות במחשב ימחקו והסיסמה תהיה (100%) ריקה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרתם לי מאוד. אחלה אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים