פורסם 2002 ביולי 223 שנים יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי עלNetwork identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשהreboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס !למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי !חייב עזרה
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אם זה הווינדוז שלך אז אתה צריך לדעת מה מסיסמה שנתת לו בהתקנה, יש לו 2 (כעקרון, למשתמש אחד): אדמין והמשתמש שלך ואת שניהם קבעת (או שלא*) בהתקנה (וניתן כמובן לשנותם בהמשך).* אם לא נתת סיסמה (השדות היו שם, בווודאי התעלמת מהם) אזי זה כנראה ריק (כלומר כלום בסיסמה, שם המשתמש שלך או administrator לאדמין, אלה אם כיבית חשבון זה).הסיבה שזה קרה זה משום שב network identification wizard בחרת: "This computer is part of a business network, and I use it to connect to other computers at work" ולא: "This computer is for home use and is not part of a business network".אם היית צריך להגדיר לו שרת דומיין (בניגוד לקבוצת עבודה, למשרד - אם במשרדך משתמשים בכזה) יכולת לקבוע את זה ב "Identifications Chages" (מה שנפתח עם לוחצים על Properties ב Network Identifications).
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר עשיתי גם שם, רק עשיתי מה שאמרת כי סקרן אותי ההשפעה של זה.ניסיתי להכנס כ Administrator בלי ססמא אבל לא נותן, אני לא יודע מהלעשות, אני לא הגדרתי שום ססמא ולא הייתה אף פעם ססמא, אין לי מושגאיזה סממא הוא רוצה.באמת צריך עזרה דחוף, זה עסק רציני
פורסם 2002 ביולי 223 שנים נסה סיסמה adminאני אברר איך אפשר להוריד אותה (מבלי להכנס כמובן).עריכה: אגב, אם ה administrator לא פעל (בהנחה שלא שינית איכשהו לו את הסיסמה) אז הוא מכובה (disabled).
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אוקי, קצת חיפשתי - היתי בטוח שזה יהיה קשה למצא אבל מצאתי מליונים.קודם כל יש תוכנות בכסף שעושות את זה, הן יקרות אבל קלות מאוד לשימוש. הנה דוגמה לאחת מהן.בהנחה ואתה לא רוצה משהו בכסף (מן הסתם) הנה כמה עמודים שמסכמים בצורה יפה את האופציות:The NT ToolboxRecovery Lost Windows NT administrator Passwordפה יש לך קישורים לכמה מהדברים שקראתי, חלקם מסובכים יותר וחלקם מאוד ;-)כמובן שאתה תמיד יכול להתקין מחדש או לחילופין (וזה עדיף אם יש לך גישה להרדיסק הזה / למחשב אחר וכד') למחוק את WINNT\system32\config\sam רק תקח בחשבון שכל החשבונות במחשב ימחקו והסיסמה תהיה (100%) ריקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.