פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים סיכוי גבוה שטייס לא תהיה קח בחשבון שזה מדד מטומטם של הצבא לדרג אנשים לפי איכות והוא נקבע לפי דברים לא קשורים כמו מצב כלכלי/משפחתי סוציואקונומי
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים למרות שבצבא אם מתעקשים הכול אפשריהיה לי מפקד בצבא (רס"ן) שהיה עם קב"א 51
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים סיכוי גבוה שטייס לא תהיה קח בחשבון שזה מדד מטומטם של הצבא לדרג אנשים לפי איכות והוא נקבע לפי דברים לא קשורים כמו מצב כלכלי/משפחתי סוציואקונומי האמת שלא, אתה מוזמן ללכת גם לאתר של הצבא ולראות שזה לא נכון. זה תלוי בראיון שלך ובהצלחה שלך במבחנים הפסיכוטנים
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים האמת שזה נכון מאודזה פשוט מדד מטומטםהוא מושפע מהדפ"ר שזה המבחנים הפסיכונטכנים שלך, הוא מושפע מהראיונות שעשית בצו ראשון, הוא מושפע ממצבך ומהרקע המשפחתי וגם מאיזור מגוריך.לפי דעתי זהו פשוט ציון מפלה,וחייבים לפי דעתי לבטל אותו.וכמו שציינו קודמיי זהו רף מסויים לכל מקום שאתה רוצה לפנות בצבא.הכי גבוה זה 56 הכי נמוך נראה לי זה 46, לקצונה המינימום זה 42.חיל אויר נראה לי דרישות סף זה 55 .תיכנות זה 54 אבל כיום ירד הרף ל53 ואפילו 52 בחלק מן המקרים.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים תפסיקו לענות דברים לא נכונים כי אתם מבלבלים אותו - טייס הוא יכול להיות ועוד איך. בשביל קצונה הוא צריך מינימום קב"א 52 אבל הוא יכול להתקבל גם עם קב"א 49 (חריג קצונה). לחיל האוויר אין דרישות מינימום (אתה באמת חושב שלאפסנאי שם יש קב"א 55?).קב"א 53 לא מגביל אותך בשום דבר כמעט ואתה יכול להיות טייס, דבורן, חייל בדובדבן, לוחם בסיירות, איש מודיעין ועוד הרבה דברים.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים קצונה זה מ-52, טיס מ-54 נדמה לי.הקב"א מושפעת מהדפ"ר (המבחן הפסיכוטכני), מהנתונים האישיים (השכלה פורמלית) ומהראיון - שבתוכו יש גם רושם כללי וגם דברים כמו מוטיבציה וכו'. היא אינה מושפעת ממקום המגורים או מהמצב הסוציו-אקונומי.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים קצונה זה מ-52, טיס מ-54 נדמה לי.טופגן צודק53 זה מאד יפה בשביל מישהו מאלקטרוניקהאני מתערב ש85% מהילדים בכיתה שלך יקבלו פחות מזה
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים קצונה זה מ-52, טיס מ-54 נדמה לי.הקב"א מושפעת מהדפ"ר (המבחן הפסיכוטכני), מהנתונים האישיים (השכלה פורמלית) ומהראיון - שבתוכו יש גם רושם כללי וגם דברים כמו מוטיבציה וכו'. היא אינה מושפעת ממקום המגורים או מהמצב הסוציו-אקונומי.צודק לגמרי - סוף סוף מישהו עם קצת שכל בפורום הזה.רק לידעת מי פתח את הת'רד במידה ואתה עם פרופיל קרבי יהיו לך שתי אפשרויות שיבוץ בצבא - במקצוע (כלומר אלק') או ללכת לקרבי.אם אתה עם פרופיל של ג'ובניק, אלק' בלבד (פחות או יותר).ובאמת אבל באמת - עבור כל הילדים בני ה14 שאוהבים לדבר הרבה ולדעת מעט, סייג לחוכמה שתיקה.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים בואו ילדים ואני אעשה לכם קצת סדר בדבריםקצונה מקב"א 52קצונה בחיל אויר ומודיעין מקב"א 53טייס מ54 או 55 לא זוכר כרגעהקב"א נקבעת לפי הדפ"ר,ראיון ונתונים של המועמד כמו מצב סוציואקונומיזה דירוג מאוד מפלהרוב הסיכויים שלקיבוצניק בלי בגרות תהיה קב"א גבוהה יותר מבחור משדרות עם בגרות מושלמת(במיוחד אם הוריו של הבחור משדרות גרושים)
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אנשים לעולם לא יקלטו שהקב"א לא מושפע מהמצב הסוציואקונומי של הבן אדם,הא?אני חושב שעדיף שתקשיב לטופ-גאן, שכן הוא צודקואיך בדיוק יהיה לו קב"א גבוה (לקיבוצניק) אם אין לו תעודת בגרות?ההשכלה משפיעה על הקב"א
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אני לא מזלזל בך או משהו אבל בתור ילד בן 16אין לך כרגע זכות דיבר בנושא.מאיפה לך הידע מה מוריד ומה לא בצבא?בתור מישהו ששירת בשלישות והעביר את שירותו בהזנת נתוני חיילים (כולל קב"א)אני חושב שאני מוסמך קצת יותר ממך להגגיד מה מוריד ומה לא.בגרות לא מורידה או מעלה קב"א(הרבה הולכים לצו ראשון הרבה לפני שמקבלים את הבגרות)טכנאי/הנדסאי מעלה נקודה בקב"אהורים גרושים מוריד נקודה בקב"אוכו...חוץ מזה לקצונה יש סעיף נפרד שנקרא מתאם קצונה שהוא בין 0 ל 2מי שיש לו 0 גם עם קב"א 56 לא יצא לקורס קצינים (זה תיאורטי כי אני לר ראיתי אף פעם מישהו עם קב"א גבוהה עם מתאם 0 אלא בעל פרופיל נפשי)מי שיש לו 2 גם עם קב"א 51 יכול לצאת לקורס קצינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.