עבור לתוכן

מחפש מדפסת לתקציב מוגדר ושימושים ספציפיים..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם.

HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו..

לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה).

התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית, למרות שאיכות תמונה טובה בהחלט תהיה בונוס. יש ברשותי מצלמה דיגיטלית, אבל אני לא הולך להדפיס תמונות - זה לא כלכלי בעליל ועדיף לפתח בחנות...

ההדפסה צריכה להיות מהירה יחסית (בוא נגיד שאין לי כוח לחכות יותר מרבע שעה ל100 דפים, דבר שיקרה הרבה), לא כל כך אכפת לי מרעש.

כמו כן אכפת לי שתהיה אחריות טובה למכשיר, ושירות תיקונים סביר גם אחרי תקופת האחריות, ושלא יציעו לי מוצר ריפרבישד במחיר מלא כמו בHP.

לגבי מכשירים משולבים: אין לי הרבה דרישות, רק שאם הם משולבים שלא יהיה כמו הצעצועים האלה שעושים הכל, אבל הכל חרא.

אני מוכן לשלם עד 700-800 שקל למדפסת, או עד 1300 גג למכשיר משולב.

שמעתי שהסדרה החדשה של קאנון היא יחסית טובה, עם איכות מצויינת ושירות טוב של קרט ישראל, כשראשי הדיו מפוצלים ל4 והמחירים שלהם סבירים, ושכמו כן לחלק מהן יש יכולות של חיבור ישיר למצלמה, הדפסה על דיסקים, וכו'... מישהו שקנה את המכשיר יכול להגיב?

תודה על העזרה :)

פורסם
  • מחבר

כמו שחשבתי... תודה רבה!

יש לך מושג מה ההבדל בין ה3000 ל4000? חוץ ממהירות הדפסה, עיצוב, חיבור פיירווייר ו170 שקל?

פורסם

ראש דיו נוסף ב4000

פורסם

כמו שחשבתי... תודה רבה!

יש לך מושג מה ההבדל בין ה3000 ל4000? חוץ ממהירות הדפסה, עיצוב, חיבור פיירווייר ו170 שקל?

ראש דיו שחור נוסף ספציפי לתמונות, טיפה יותר מהירה ואיכותית - וחיבור פרללי לא פיירוויר.

קיים גם דגם שנקרא IP4000R שמכיל בלוטות'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים