פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים שלום לכולם!אני הולך להיות עם בנדוד לשי בן ה14 מיום חמישי עד שבת כי הוריו בחו"ל...הוא מאוד רוצה ללכת למסיבת רשת הזו, אבל לי אין ממש מה לעשות שם, כי אני כבר לא טוב בCS כמו פעםואני גם לא אוהב את שאר המשחקים שם.בגלל שאני דיי NOOB בכל הקטע של מסיבות רשת, רציתי לשאול אם בכלל או אנשים בפורום בפרט, ישחקו שם משחקים אחרים.אני למשל אוהב משחקי אסטרטגיה יותר מFPS אז למשל ג'נרלס, WH40000 וכו'בתודה!
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים טוב ניראה לי שאני הולך ליהיות שם ואני אשמח לשחק איתך כל משחק אסטרטגיה שתביא וגם פעם אחרונה שהייתי שם כמה שיחקו WarCraft אם אתה רוצה דבר איתי בפרטים לאיזה משחקים תקצה לשחק
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אני משחק קאונטר סטרייק מזה 3.5 שנים והייתי במלא מסיבות רשת שעשו...עזוב את העניין של המשחקים כל האווירה שם כיפית יש אוכל שתייה חברים וזה צחוקים וחוץ מזה משחקים שם עוד משחקים לאן לאן קודמת הביאו גם עמדות אקסבוקס זה היה חזק..... והטורנירים מעניינים במיוחד.יכול להיות שאני גם אבוא לשם מחר. חחח קבלו משו מצחיק עצובפעם אחת גנבו לי מחשב בלאן.ולאן קודמת גנבו לי תmx500 ינעל החיים ;p
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אפשר לשאול מה זה ערסים של CS ???כל שחקן CS כמעט בארץ הוא ערס משודרג, קופיף חסר תבונה שחבל שהרבי לא חתך לאבא שלו עוד כמה דברים ואז אולי הסבל היה נחסך מאיתנו.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים כל שחקן CS כמעט בארץ הוא ערס משודרג, קופיף חסר תבונה שחבל שהרבי לא חתך לאבא שלו עוד כמה דברים ואז אולי הסבל היה נחסך מאיתנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.