פורסם 2005 ביולי 120 שנים תשמע קטשופ!מה שעשית בצד ימין זה יפה להבה שלמה לא חתוכה כמו שיש באמצעמה שתעשה לפי דעתי תעשה לא להבות גדולות כמו שעשית עכשיואלא להבות שלמות קטנות שיראו את כולםנכון איפה שהחלון? אז תעשה להבה עד לחתך של החלוןמקווה שהבנת מה ניסיתי להגיד לךבפנאל תעשהה 2 להבות בינונית יפות כאלהאני סומך עליך ביצירתיות שלך!
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר תשמע קטשופ! מה שעשית בצד ימין זה יפה להבה שלמה לא חתוכה כמו שיש באמצע מה שתעשה לפי דעתי תעשה לא להבות גדולות כמו שעשית עכשיו אלא להבות שלמות קטנות שיראו את כולם נכון איפה שהחלון? אז תעשה להבה עד לחתך של החלון מקווה שהבנת מה ניסיתי להגיד לך בפנאל תעשהה 2 להבות בינונית יפות כאלה אני סומך עליך ביצירתיות שלך! פייי אחי הבאת לי רעיון משהו חבל על הזמןןן תודה ותודה גם לכל שאר המגיבים
פורסם 2005 ביולי 220 שנים פייי אחי הבאת לי רעיון משהו חבל על הזמןןן תודה ותודה גם לכל שאר המגיבים בבקשה גבר! שמח לעזור! תמשיך עם העדכונים!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר חבר'ה הפרוייקט הסתיים! ולא, לא גמרתי אותו כמו שרציתי פשוט מעצבן אותי להשקיע במארז שלא שווה את העבודה (מבחינת המראה תמיד אפשר לשפר, וזאת כל המטרה פה.. אבל הוא פשוט לא מספק אותי מבחינת היעילות שלו). אני מתכוון עכשיו לחסוך קצת ולקנות איזה פול טאוור נחמד שיספק את הצרכים שלי ויתן לי חשק להשקיע בו
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים חבר'ה הפרוייקט הסתיים! ולא, לא גמרתי אותו כמו שרציתי פשוט מעצבן אותי להשקיע במארז שלא שווה את העבודה (מבחינת המראה תמיד אפשר לשפר, וזאת כל המטרה פה.. אבל הוא פשוט לא מספק אותי מבחינת היעילות שלו). אני מתכוון עכשיו לחסוך קצת ולקנות איזה פול טאוור נחמד שיספק את הצרכים שלי ויתן לי חשק להשקיע בו חבל! מה שהצעתי לך היה דוקא רעיון ממש יפה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים חח כמוני! גם אני לא רציתי להשקיע במארז וספק ג'נריים זה מרגיש זול, ולא שווה : לכן הפרוייקט בסוף (אך לא סיימתי אותו, נשאר רק קיבוע פרספקס וזהו. ) אני עכשיו עובד על הTT (מצד שני כואב הלב להשחית מארז יקר כזה. :'( )
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים "להשחית", למה?אני חושב שאם תתכנן הכל מראש , תחשוב על רעיונות אסטתיים. ולא סתם תתקע לדים בכל מקום שיוזילו את מראה המארז.. אז לא תשחית אותו
פורסם 2010 ביולי 515 שנים מחבר אמממ... עדכון!(!?!?!) החום של החודשים האלה עשה לא טוב להארד דיסקים שלי, והיות והפרוייקט האחרון נעצר, המחשב עדיין תקוע במארז מהפרוייקט הזה. המארז הקיים מצוייד במקומות ל2 מאוררי 80 מ"מ קדמיים, אך מטעמי רעש חובר רק אחד. היום בוצעו כמה שינויים, התמונות לפניכם: המצב המקורי: חיתוכים: המתאם ל120 מ"מ מורכב: מקום קטן לספיקר: המאורר מורכב: ובחושך: כל החיתוכים נעשו כשהמחשב מורכב ולפני ההפעלה הכל עבר ניקוי בלחץ אוויר להוצאת כל שבבי המתכת והאבק. המתאם הוכן מפרספקס 4 מ"מ ושוכב פה כבר יותר משנתיים ללא הרכבה (!!)
פורסם 2010 ביולי 615 שנים למה אתה לא שם איזה מגבת או משהו כדי לחסות את הלוח וההרדיסקים שאתה עובד עם הדרמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.