פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר הזלמן בנוי ככה שאם אני אסגור גם את כל הצד של הצלעות לא יהיה לו לאן להוציא את האוויר...אגב, ההתקנה הסתיימה, תמונות בקרוב.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אתה יודע מה אני חושב על הפרוייקט התותח הזה: :o :o :o ועוד משהו: בכמה אתה מוכר? חחח... נראה מקצועי מאוד!!! האבתי את תעלת האוויר ...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר תודה רבה יאללה חבר'ה עוד תגובות!!! אני גם מחפש הצעות למודים חדשים, אז מי שיש לו משהו שיזרוק בכיף
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים יצא יפה.. תגיד מאיזה חומר עשית את הדבר הזה שמתלבש על הזלמן? ואיך חיברת אותו ואת המאוורר לצינור של התעלה?הצינור הוא של מזגן נכון?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים יפה מאוד!- ד"א יש שינוי רציני בטמפ'?לגבי הצינור - אני לא יודע מה השימוש שלו במזגןאך אוכל להגיד לך בוודאות שמשתמשים בו למייבש כביסה
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר יצא יפה.. תגיד מאיזה חומר עשית את הדבר הזה שמתלבש על הזלמן? ואיך חיברת אותו ואת המאוורר לצינור של התעלה? הצינור הוא של מזגן נכון? הצינור הוא של מיבש כביסה. החומר שממנו בניתי את המתאם לזלמן זה פרספקס. המאורר מחובר לצינור ככה עם 4 ברגים יפה מאוד!- ד"א יש שינוי רציני בטמפ'? לפי מה שקראתי בהרבה מקומות תעלה נותנת שינוי רציני אך אצלי השינוי היה קטן ביותר משומה.. אני עוד מנסה למצוא למה זה..
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים שמע אחי דבר ראשון מגיע לך כפיים אחלה מודינג של תעלה :yelclap: :yelclap: דבר שני נסה להסים חומר מוליך כמו משחה טרמית באמצע התעלה החום יגיע יותר מהר למאורר וכך ירד לפחות ב 7-8 מעלות אחי :hi:
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים דבר שני נסה להסים חומר מוליך כמו משחה טרמית באמצע התעלה החום יגיע יותר מהר למאורר וכך ירד לפחות ב 7-8 מעלות אחי :hi: איך לעזאזל הגעת למסקנה המעוותת הזאת?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר שמע אחי דבר ראשון מגיע לך כפיים אחלה מודינג של תעלה :yelclap: :yelclap: דבר שני נסה להסים חומר מוליך כמו משחה טרמית באמצע התעלה החום יגיע יותר מהר למאורר וכך ירד לפחות ב 7-8 מעלות אחי :hi: תודה על המחמאה אבל אני לא חושב שאשתמש בעצה הזאת.. :
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים שמע אחי דבר ראשון מגיע לך כפיים אחלה מודינג של תעלה :yelclap: :yelclap: דבר שני נסה להסים חומר מוליך כמו משחה טרמית באמצע התעלה החום יגיע יותר מהר למאורר וכך ירד לפחות ב 7-8 מעלות אחי :hi: חחחחחחח מה?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר חבר'ה אני רוצה להיתייעץ איתכם בקשר להמשך הפרוייקטלפרוייקט הזה מתוכננת תאורה משהו מיוחד (הפתעה) וקצת יקרה..עכשיו יש לי כסף ביד או להתחיל חלק ראשון בתאורה או להזמין LCD 4*20 למארז.. במה אתם מייעצים להתחיל?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים שניהם צריכים לבוא, לא? אז מה זה משנה מי קודם.. תעשה מה שיותר קל לך, אולי תלמד עוד כמה טיפים שיקלו על המשך העבודה (אם אתה רוצה עוד אלמנטים של תאורה -רק תגיד, חוץ מהצינור עם הלדים יש לי עוד כמה ..) תתחיל לדעתי עם התאורה, שנראה קצת "בשר" מהפרוייקט הזה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר אני חושב שאני אתחיל עם הLCD בכל זאת כי ההוצאה של התאורה גדולה יותר ואין לי כ"כ אפשרות להוציא את הסכומים האלה עכשיו =\ בקשר לתאורה, אשמח לקבל רעיונות חדשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.