פורסם 2005 במרץ 820 שנים כמה שידוע לי, אתה לא. שניהם עובדים על היציאה של המדפסת. האופציות שלך הן:-לקנות מסך LCD עם חיבור חיבור סריאלי. ממה שראיתי זה יקר.-לבנות מעגל שמבוסס על הצ'יפ lm3915 ומתחבר ליציאת האודיו. תעשה חיפוש. לפני שעברתי לאילת ומצאתי עבודה שאלתי פה כל מה שצריך וקניתי הכל, ומאז זה יושב אצלי מחכה שיהיה לי זמן.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר כמה שידוע לי, אתה לא. שניהם עובדים על היציאה של המדפסת. האופציות שלך הן:-לקנות מסך LCD עם חיבור חיבור סריאלי. ממה שראיתי זה יקר.-לבנות מעגל שמבוסס על הצ'יפ lm3915 ומתחבר ליציאת האודיו. תעשה חיפוש. לפני שעברתי לאילת ומצאתי עבודה שאלתי פה כל מה שצריך וקניתי הכל, ומאז זה יושב אצלי מחכה שיהיה לי זמן.כמה עולה בערך מסך כזה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר בעעע יקר רצח!!!כבר עדיף להכין מפסק שיתחבר לLPT ויתן יציאה לLCD ויציאה ללדים ויתן בחירה של כל פעם אחד אחר.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים בקשר ל"אפקט תאורה", אם התכוונת לכזה שעולה לפי עוצמת הקול (לא זוכר איך קוראים לזה..) אז תנסה את זה:http://www.uoguelph.ca/~antoon/gadgets/rx-volt.htmמעגל פשוט ממש.. והרכיב LM3914 עולה כ9 שקל (באריהב) והשאר נעים באגורות/שקלים.. עם 10 לדים.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר אין מושג לי אני יקרא לו.. אני מחפש שם.. (הצעות יתקבלו בברכה) עכשיו אני רק מחכה לפרספקס שאמור להגיע ואז מתחילה גם העבודה עם התאורה.. (חבר'ה שמבינים באלק' ומעוניינים לעזור, הצעות יתקבלו בברכה..) אני עכשיו בודק גם שילובי צבעים על המארז.. כשאני אמצא משהו יפה אני אקנה גם צבע ואצבע אותו, גם הצעות לצבע יתקבלו
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר עדכון קטן הפרוייקט קצת זוחל עכשיו ביגלל כל מיני בעיות הנה כמה דברים שעשיתי בימים האחרונים: חיתוך כמה מקומות במארז: החלק האחורי נחתך גם הוא באותה צורה כי הם הפריעו לפרספקס של החלון בגג. היה גם עוד פס מתכת מעל המקום של הצורב שם וגם הוא הוסר אבל אין לי תמונות של זה. החיתוך הזה לא כ"כ מובן אבל הוא יהיה יותר מובן כשיהיו תמונות של המחשב כשהוא מורכב. בעקרון אמורים לעבור שם כבלים. לפני כמה זמן הכנתי למארז שלי מתקן ל2 מאוררים שישב מאחורה במקום המאורר היחיד שיש שם, כך זה ניראה אז: הכנתי חדש מפרספקס עד שאקבל חתיכת אלומיניום שתחליף הכל והדבר הכי יפה שעשיתי בימים האחרונים זה הלדים שרצים לפי הווינאמפ: בעיקרון לא היה מתוכן לעשות את זה ביכלל. ישבתי בחדר וזרמתי עם השיעמום עד שזה נוצר.. הנה תמונה של המחשב שלי בשבועות האחרונים:
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר עדכון - תעלת אויר למעבד לפני כמה ימים התחלתי בהכנת תעלת אויר למעבד. החיבור של התעלה למאורר מארז היה קל אבל בשביל הזלמן שלי הייתי צריך לחשוב הרבה.. תמונות: בהתחלה התפיסה לזלמן הייתה כך: אבל זה לא היה יעיל במיוחד ועשה בעיות אז תיכננתי משהו חדש: העיגול שיצרתי בדיוק במידות של הזלמן ואמור להיתפס עליו. חלק מהתמונות מהמצלמת אינטרנט כי אין לי אפשרות לצלם מהדיגיטאלית עכשיו =\ תמונות של זה מורכב תקבלו אחרי שיהיה לי כוח לכבות את המחשב ולהרכיב
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים כל הפרויקט נראה מצוין, וגם התעלה אחלה... אני מציע שתכסה את הסנפירים של הזלמן גם מהצד, כי בעקרון המאוורר לוקח גם משם אוויר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.