פורסם 2002 ביולי 223 שנים נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ????????????בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר תעזרו לי בבקשה וגוסט דוג אני מחכה כבר הרבה יותר מחצי שעה :bash: :bash:
פורסם 2002 ביולי 423 שנים אולי הרגזת כמה אנשים...מי יודע.בכול אופן, יש לך גירסה מקורית?ניסית להתקין את הגירסה שיש לך במחשב אחר, וזה עבד במשחב אחר?עד שתנסה את זה, אין שום סיבה שלא להאמין שזה פשוט Release דפוק.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר בן דוד של חבר שלי בא אליו לשבועיים ביקור מאוקראינה ( מולדתי ) והביא את המשחק גירסה רוסית כמובן האריזה ניראת בסדר אבל הדיסק פשוט צבע כסף בלי שום כתוביות ואני לפחות חשבתי שהמשחק יהיה לי ברוסית ככה עוד אפשר להיסתדר אבל בכל מקום יש ??????????????????????????????????????
פורסם 2002 ביולי 423 שנים כנראה הוציאו גירסה ברוסית, ואין לך פונטים רוסים\אוקרייאנים\וואט אוור מותקנים לך במחשב.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר אבל זהו שיש לי פונטים כאלה מותקנים בXP התקנתי אותם במיוחד וזה עדיין לא עוזר ואם אתה חושב שמיהו מתרגז עליי אז תיראה מה אני עושה בפורום גראפיקה.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר ניסיתי בערך הייתי אצל חבר שלי כשהוא התקין את זה ראשון וגם לו יש את הבעיה הזאת ושנינו משתמשים בXP PRO.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.