פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים אני מחובר ל012 + כבליםאני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לוהבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע...אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIGעשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדשועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REGאני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו?אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דברפעם הייתה לי אותה בעיה בערך!עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:<שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי על 180 ואז יורד ל0 ואחרי כמה דקות זה חוזר ל180אתם יודעם אולי מה הבעיה?אולי יש לי במחשב איזה תוכנה שעושה לי את הבעיות יש את האפשרות לבדוק בCMD דברים כאילו איך בודקים?:<מה יוכלה להיות הבעיה פעם שהייתי בבזק באינלאומי הייתי איתם איזה 3 שנים ןאף פעם לא הייתה לי בעיה כזאות!! בבקשה תעזרו:<< :'( :'( :'(
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים חתמת עם 012 חוזה לתקופה מסויימת?אם לא אז פשוט תחזור לבזק בינלאומי.. (גם בזק בינלאומי היה כבלים?)
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים במשחק הוא נתקע לך כזה ל10 שניות ?בהתחלה שאתה מגיע לDESKTOP בהפעלת המחשב הוא נתקע לך ?איזה מודם יש לך?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר במשחק הוא נתקע לך כזה ל10 שניות ?בהתחלה שאתה מגיע לDESKTOP בהפעלת המחשב הוא נתקע לך ?איזה מודם יש לך?במשחק רשום לא מחובר להאינטרנט הבעיה אזות קוראת לי פעם בחצי שעה כול חצי שעה יש לי ניתוק לי 10 שניות ואז אני משחק רגיל 10 שניות ניתוק לי 10 שניות ואז אני משחק רגיל 10 שניות זה קורה כמה פעמיםהחלפתי עכשוי גם מי כרטיס רשת לUSB יש לי מודם MOTRLA השחור הזה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אולי בעיות סינכרון? לא יודע איך אני בודק עם זה בעיות סיכרון?תנסה להשתמש בחשבון של חבר(מספקית אחרת)ולראות אם זה קורהמה יעוזר חשבון של חבר אולי ה בעיה באזור הוא משהו וגם לאף אחד אין מחשב !!ומה זות התוכנה אזות?Internet Tweakבבקשה תעזרו!! :-[ :-[
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תוודא שיש לך את הדרייברים הכי מעודכנים. (בעיקר למודם)אם אתה יכול, קח מודם כבלים מחבר ותבדוק איתו. כמה RAM יש לך? (סתם רעיון אחר)אם זה לא עוזר, תרים טלפון לתמיכה של הספק ותדרוש לדבר עם תומך בכיר ותסביר לו שאתה לא יורד מהקו עד שהוא פותר את הבעיה.מעבר לזה, תרים טלפון לשירות לקוחות ותברר עוד כמה זמן יש לך התחייבות, ככה יהיה לך משהו "לאיים" על התמיכה הטכנית. (אני עוזב אם לא תתנו לי תומך בכיר עכשיו)
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים נראה לי שאתה צריך להגדיר באפשרות של הLOCAL AREA CONNECTION תנסה להגדיר כמו שאני בתמונה הבאה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אולי אתה צריך שיחברו לך מגבר או שיבדקו לך תכבלים תדר עוצמה וכדומהלי הייתה תבעיה הטכנאי בא אליי הוסיף פילטר שם מגבר והכל הסתדר!
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אולי אתה צריך שיחברו לך מגבר או שיבדקו לך תכבלים תדר עוצמה וכדומהלי הייתה תבעיה הטכנאי בא אליי הוסיף פילטר שם מגבר והכל הסתדר! :s05:איזה מין טכנאי עושה התקנה ראשונית ולא בודק רעשים וניחותים עם צבד?חוץ מזה פעם זה עבר טוב, כך שאני לא חושב שפתאום הוא יצתרך מגבר אבל לך תדע..
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר לא איבנתי כלום מחר אני מתנתק מי 012 וזהוא:< מחר אני יביא תשובה עם יש עוד את הבעיה עם הפינג:<
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר התקשרתי ל012 איזה 200 פעם וכול שיחה איזה חצי שעה:<בסוף אמרתי אני מתנתק 012 שכנעו אותי לא להתנתק הם אמרו יבוא לי תכנאי בכיר+חודש 1 חינםדיברתי עם התכנאי בכיר איזה 2 פעמים לא הצלחנו לסדר הוא אמר לי למחוק את החייגן של 012 הקודם ולעשות חייגן חדש -החייגן הקודם שהייה לי זה מה שהורדתי מי האתר של 012 - אז החלפתי חייגן והכול הסתדר!!אז זה אומר שהבעיה הייתה ב012 ולא במחשב שלי!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.