עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס+לוח האם של GIGABYE

Featured Replies

פורסם

שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך

ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות?

אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג

למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI

פורסם

ב-3,600 הייתי עושה כזה דבר:

רוכש K8NF-9 של Gigabyte ב-700 ש"ח.

רוכש 6800GT של Gigabyte ב-2,900 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הבדל זניח של 200-300 שקל...לא שווה להשקיע?

פורסם

אתה משקיע כל כך הרבה בכרטיס מסך ואתה קונה מסך לא טוב למשחקים ???

פורסם
  • מחבר

ה913N הוא סבבה למשחקים וגם 710T שהוא בהחלט מהיר..יש הצעות למסכים אחרים?

אני מתלבט גם בין ה3500 winchester ל3200...לא יודע אם כדאי להשקיע 570 שקלים יותר..

פורסם

ערכתי את ההודעה - נזכרתי שבפורמט PCI-E ה-6800GT עולה יותר. בלי כל קשר, הפתרון הזה יהיה מהיר יותר בהאצה גרפית, שהרי 6800GT אחד מתעלה בביצועיו על 6600GT SLI שזה בערך מה שהפתרון של Gigabyte מספק. בנוסף, אתה לא כבול ל-nVidia: תבדוק אם ל-ATi יש מתחרה רציני בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

הממ, למרות שראיתי במבחנים של tomshardware שהכרטיס מצליח אף יותר מ6800GT רגיל, אז עכשיו, אני לא יודע מה כדאי לי בכלל לקנות...

בהתחלה תכננתי על K8NF-9 עם LEADTEK 6800GT שזה קומבינציה לא רעה בכלל... האמת? אין לי מושג מה כדאי.

פורסם
  • מחבר

המממ בדקתי את הנושא ומסתבר שיש מצבים במשחקים יותר חדשים שהSLI של ה6600GT יותר טוב מה6800GT..המממ כאילו המחיר אותו מחיר בעיקרון אז אין לי מושג במה להשקיע!

אבל אם אני אלך על ה GA-K8NF-9

אני מעדיף ללכת על ה LEADTEK (קירור עצבני...OC עצבני) , רק השאלה היא..יש כזה הבדל בין הPCI E לבין AGP? שווה את ה500 שקל הבדל?

אני ממש לא יודע מה כדאי לי!

ותודה על ההצעות... 

אגב יש לי EMERMAX 350W (ספק כח) זה יספיק לשדרוג החדש שלי? (כולל הATLHON 64 3200 או 3500 אין לי מושג מה עדיף, כנראה שאני אלך על ה3200)

פורסם

לפי דעתי תלך על מה שאמרו לך...

K8NF-9

6800GT PCIe

שזה בערך אותו סכום...

ה3D1 הוא טוב רק רק למשחקים שלא מפעילים רזולוציות....ואז הוא פועל הכי מהר שיש...והוא טוב לתוכנות השוואה כמו 3DMARK03 וכו'..ששם הוא מקבל רק ניקוד גבוהה...שלא עוזר בכלום....

ההבדל בין AGP לPCIe...הוא שאם אתה רוצה AGP אתה צריך לקנות לוח nForce3...ואם אתה רוצה PCIe אתה צריך לקנות nForce4...

ועדיף PCIe...עוד כמה שנים שתרצה להחליף כרטיס מסך...אתה תהיה מבואס...כי לא יהיה כרטיסים לAGP...אז ככה שאתה משקיע פה לשידרוג עתידי...

לדעתי הספק לא יהיה מספיק חזק...צריך מינימום 350W..לפי הnVidia...אבל זה סתם ישחוק לך את הספק מהר מאוד...כי הוא יעבוד על תפוקה של נגיד 90% כל הזמן...ואם תביא ספק 420...אז הוא יעבוד על תפוקה של 60%...(סתם מספרים...אבל עם הגיון)...

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה! נראה לי אני אלך על ה K8NF-9 ועל הPX6800GT של LEADTEK (עם הPCI-E) וכמו כן מעבד 3200 (נראה לי חבל להוציא 500 בשביל ה3500 כי גם ככה אני אביא אותה ב OC).

בקשר לספק כוח אין בעיות נראה לי באמת אני אשקיע בחדש...

בקשר למסך...לחכות ל913T או לקנות את ה710T ? הבנתי ה913 של סמסונג זה מסך ממש ממש טוב למשחקים (יש גם את ה BENQ שאין לי מושג מתי יגיע לארץ)

אגב, אני משאיר את הזיכרונות הישנים שלי, DDR 333MHZ 512mb x2 (total 1024)? של איזו חברה אין לי מושג (בטוח סינית) לא נראה לי שיש ממש סיבה להחליף נכון?

פורסם

אם אתה עושה OC אז כדאי מאוד להחליף..!!...אל תשכח שזה DDR333...שהם מן הסתם ישנים קצת...

תמכור את הזיכרונות שיש לך עכשיו...בכמה שתצליח...ותוסיף כסף...ותקנה זיכרון טוב...או איזה A-DATA DDR500 או A-DATA DDR400....

אם זה לא OC כזה גדול...תיקח את ה400...ואם זה גדול תיקח את ה500....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים