עבור לתוכן

פעילות ענפה של מטוסי קרב לאחרונה... שמתם לב?

Featured Replies

פורסם
זה לא שטיל החץ פיספס ת'מטרה...הטיל לא המריא מבעיות טכניות.

יש הבדל בין לא פגע ללא המריא

הטיל פגע במטרה? לא.

מה גורם לך לחשוב שדווקא במקרה של אזעקת אמת הוא יעבוד?...

או שיגידו לך אז "אה זאת היתה סתם בעיה טכנית" ואתה תתרצה?

• תגובות 63
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעע...

וואיייי נמאס כבר!!

ואני מגבה את דבריו של פרקש, עליונות אווירית היא שיא החשיבות, ולנו יש את היתרון הזה, גם מבחינת איכות טייסים וציוד,

ואחרי הכל הם ערבים, הם לא כאלה גיבורים אחרי שנכנסים בהם...

הטיל פגע במטרה? לא.

מה גורם לך לחשוב שדווקא במקרה של אזעקת אמת הוא יעבוד?...

או שיגידו לך אז "אה זאת היתה סתם בעיה טכנית" ואתה תתרצה?

בגלל זה סביר להניח שישגרו יתר מחץ אחד על כל מטרה.

פורסם

השיהאב יכול להגיע למרכז הארץ. החץ מסוגל ליירט כל פעם רק 6 טילים. אם האיראנים שולחים 7, אחד יפגע. בכל מקרה, לאיראנים

יש גם חיל אוויר. ולמרות ששלנו הוא מקצועי, חזק וכו' וכו' זה עדיין משהו, וזאת עדיין התנגדות באוויר. כי אם נניח ננסה לתקוף את הכור הם יישגרו את המטוסים שלהם עלינו, הבעיה היא שקשה מאוד יהיה להלחם איתם כי בקושי יספיק הדלק של ההפצצה ובחזרה

יש להם גם נ"מים וטנקים אמרקאים שעברו השתבחות. שהם קצת ישנים האמת אבל זה עדיין משהו, ולא מה שהיה לסורים.

לאיראן יש צבא סדיר של כ 500,000 ו300,000 מילואים. יש להם מסוקים מתקדמים יחסית -קוברה נדמה לי.

עכשיו, בגלל שאין לנו גבול איתם בקרקע יהיה קשה להם להשתמש, אז או שהם ייפלשו לעיראק או ייתחברו לאחת המדינות הערביות (סוריה)

או ייפלשו אליה, דבר שיצית כאן את כל האזור.

אני לא חושב שזה ייקרה. אבל הפגזה מאסיבית של שיהאבים, היא דבר שהוא הגיוני בהחלט ! וזה דיי מרתיע, שהם יכולים לשים

שם חומר נפץ רגיל, ולפגוע אולי במרכז חיפה, או ת"א.

אז "לזיין" אותם יהיה לנו קשה, ומספר האבידות יהיה גדול אם תהיה מלחמה כוללת. אבל כשאין ברירה צריך לעשות את מה שצריך לעשות.

כי איראן + נשק אטומי = או אנחנו או הם.

פורסם

אז "לזיין" אותם יהיה לנו קשה, ומספר האבידות יהיה גדול אם תהיה מלחמה כוללת. אבל כשאין ברירה צריך לעשות את מה שצריך לעשות.

כי איראן + נשק אטומי = או אנחנו או הם.

מילים כדורבנות בדיוק מה שבאתי להגיד ולסכם את כול מה שהולך להיות קיצר להכנס בהם כי אם לא נעשה זאת

" איראן + נשק אטומי = או אנחנו או הם".

פורסם

אחרי החיסול של חרירי,

ככל הנראה (אמן אמן!!!) יתחילו סיכסוכים פנימיים רבים, דבר שיעזור לנו מאוד כשזה נוגע ל"חמולה" נגדינו

בגלל שהסורים והלבנונים יהיו עסוקים במלחמות פנימיות, לאיראנים לא יהיו משתפ"ים!

בסוף הם יחסלו אחד את השני, הלוואי אמן !!!

מילים כדורבנות בדיוק מה שבאתי להגיד ולסכם את כול מה שהולך להיות קיצר להכנס בהם כי אם לא נעשה זאת

" איראן + נשק אטומי = או אנחנו או הם".

מסכים 1000%!!

האמריקאים אולי נתנו לצפון קוריאנים להפוך למדינת טרור גרעינית

אבל לאירנים הם לא ייתנו וגם אנחנו לא,

ובמקרה הכי גרוע אם הם יהפכו לגרעיניים אי אפשר לדעת מה יהיה!

נשק גרעיני ביידים של קוריאני זה עוד בטוח, אבל בידיים של ערבי, זה מה שנקרא מאוד מסוכן :pissed:

פורסם

אוי ואבוי... לא הסיפור הזה עוד פעם! למישהו פה חוץ ממני יש דז'וו?

אפגניסטן, עיראק... עוד לא יצאנו מאף אחד מהם ויש שם מסכים בלאגן בשביל 20 שנה. עכשיו הוא רוצה להיכנס גם באיראן? ומי שחושב שבוש לא מתכנן לתקוף את איראן הוא פשוט עיוור.. זה כל כך צפוי.

פורסם

אי אפשר לנצח מלחמות עם עליונות אוירית, המלחמה היחידה שעוד איכשהו הוכרעה על ידי התקפות נשנות מהאויר, היה המלחמה ביגוסלביה ב97.

אבל ראינו שגם במלחמת המפרץ הראשונה והשניה וגם באפגניסטן, הכוחות הלוחמים עברו להלחם בסביבה האורבנית.

ולהלחם בכוחות הגורילה בסביבה מרובת אוכלוסיה אזרחית לא ניתנת להכרעה מהאוויר, כיוון שמספיק כמה תמונות מאלגזירה של מטוסים ישראלים מפציצים עיר ערבית בשביל לפגוע בכמה חמושים, וכל העולם והאו"ם יצאה נגדנו וישלח משקיפים להפסיק את התוקפנות הישראלית.

ראינו מה קרא שהBBC פרסם תמונות של מטוסים ישראלים מפציצים את בירות במלחמת לבנון, וגם שהרוסים (המטורפים) שיגרו טילי קרקע על עיר הבירה של צ'צניה במלחמה שמתרחשת עד עכשיו, אבל המלחמה לא לא הוכרע מהאויר, אלא על ידי הכוחות הקרקעים.

ולישראל אין את הכוחות ואת הלוגיסטיקה בשביל להכריע צבא כדוגמת אירן.

אגב חוץ מטילי השיאב לאירנים גם מספר רב של טילי סקאד שמסוגלים להגיע לישראל.

חוץ מזה לתקוף את הכור האירני הוא מאוד בעייתי, גם כי מטוסי חיל האויר יצתרחו לעבור מעל שטח סוריה ולהסתכן בהפלה מצד הסורים, וגם לעבור מעל עירק שמטוסי ארצות הברית טסים בו, דבר שמצריך תיאום עם האמריקאים, ובגלל מסלול הטיסה הארוך יותר (כי ישראל לא תפגע בריבונות הירדנית, ותבצע את התקיפה שישראל יתקפו דרך שיטחי ירדן) צריך מטוסי תדלוק.

ושלא לדבר על ריבוי אמצעי הנ"מ הרבים שמגנים על הכור, ולא כמו בתקיפה בכור העירקי אמצעי הנ"מ היו דלים בגלל שהיא הופתעה, לאומת זאת מרוב הדיבורים בתקשורת על תקיפה אפשרית מצד ישראל או ארצות הברית, האירנים מיגנו את הכור בטילי נ"מ מתקדמים.

פורסם

אבל מי אמר שאנחנו רוצים להכריע מלחמה??

אנחנו לא רוצים לכבוש את איראן

רק לחסל את הכור האטומי שלה!

מספיק היום מטוס אחד לבצע את העבודה,

ואני רוצה לתקן אותך, יש לנו מטוסים בעלי טווח של איראן וחזרה ואולי קצת יותר.

צודק בטוח הנ"מ יהיה מאוד חזק בסביבה, אבל מישהו חייב לעשות את זה.

פורסם

בוש אידיוט, נכנס לעיראק ובסוף מסתבר שאין להם שם נשק גרעיני, ומתחת לאף שלו היית תמיד את איראן שמודה שיש לה נשק גרעיני.

פורסם

אפשר גם אולי לתקוף מהים. הכור קרוב לחוף. הנה כמה תמונות לווין שימחישו :

(הכור)

bushehr_compare_ik6.jpg

והקרבה לים :

bushehr.jpg

ד"א התמונות לא כאלה חדשות (משהו מסביבות ה 2002)

כנסו לפה לעוד תמונות לווין של איראן והכור (רזולוציה גבוהה*)

http://www.digitalglobe.com/iranian_gallery.html

פורסם

לאמרקאים יהיה קל יותר. יש להם נושאת מטוסים במפרץ הפרסי, ואם נעשה תקיפה משולבת יהיה יותר סיכוי לפגוע. (אמרקאים + אנחנו + צוללות)

(בושהאר במפרץ)

>

פורסם

יאללה, אני בעד. בוא נצא למתקפה!

violent-smiley-041.gif

violent-smiley-037.gif

violent-smiley-082.gif

violent-smiley-090.gif

פורסם

חחח כול הפורום פה אנרכיסטים מושבעים

לא לרעה :F גם אני אחד כזה :D

וסחטיין על התמוננות ישר יאלה בו נארגן תקיפה על בושאר

יאלה להפציץ ולפקק להם תצורה

פורסם

Hold your horses kids :lol:

ומי אמר שבתמונות שהראו פה של ה"כור" האיראני...זה לא סתם מבנים , שנראים כמו כור,אבל בטכלס זה סתם,כדי להסוות על הכור האמיתי שנמצא אי שם במקום לא ידוע לנו?

אני לא חושב שהאיראנים כאלו אהבלים,והבעיה בתקיפה של הכור האיראני,היא שהכור פזור לאורך כל המדינה (ע"פ CNN,כמובן שאני מטיל ספק,אבל זה אפשרי מאוד).

הכוונה היא שהייצור נמצא באזור X הפיתוח והמחקר נמצא בנקודה Y וכו...

עדיף שנרגיע קצת

פורסם

נו ולמה חשבתה אנחנו משקעים כול כך הרבה כסף בפיתוח פצצות אטום

? :kopfpatsch:

עכשיו נוכל להתענג ולהתררוח ולא משנה איפה הכור היה אנחנו נפצפץ תאמא שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים