עבור לתוכן

השיא של כל השיאים.

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3049832,00.html

אני לא מבין, אנחנו מדברים כאן על ערס קטן ומטומטם שרצה להראות לעולם שהוא גבר אז הוא רצח בנאדם שלא רק שלא עשה שום רע לאף אחד, הוא רצה לעזור לחבר שלו?! זה פשוט אנשים שהולכים ומחפשים עם מי לריב כדי שיוכלו להוציא את התסכולים שלהם. יש לנו כמה טמבלים כאלה בשכונה אני מכיר את התופעה. עד לאן נגיע?

נראה מי הגבר שיגע בכסף? זה פשוט ללכת ולחפש עם מי לריב איזה יצורים דייייייייייייייייייייייייי אני משתגע פה.

אני כבר מתחיל להתייאש.

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן.. לצערינו,זו השיטה "החדישה" של משרד החינוך לחינוך.

וחוץ מזה,זה גם מה שהם לומדים בבית..

מי מרשה לילד בן 10 ללכת עם סכין יפנית לבית ספר לעזאזל ?!

מה הוא כבר אמר להורים?? שהוא יחתוך סלט לכל הכיתה? O_o!

פשוט חוסר אחריות מצד ההורים.

פורסם
  • מחבר

כן.. לצערינו,זו השיטה "החדישה" של משרד החינוך לחינוך.

וחוץ מזה,זה גם מה שהם לומדים בבית..

מי מרשה לילד בן 10 ללכת עם סכין יפנית לבית ספר לעזאזל ?!

מה הוא כבר אמר להורים?? שהוא יחתוך סלט לכל הכיתה? O_o!

פשוט חוסר אחריות מצד ההורים.

קראת בכלל את הכתבה בלינק?

פורסם

כמובן,

אבל אני גם מדבר על המקרה של הילד בן ה 10,שדקר ילד בגלל פלאפון.

פורסם
  • מחבר

כמובן,

אבל אני גם מדבר על המקרה של הילד בן ה 10,שדקר ילד בגלל פלאפון.

כשאני הייתי בן עשר הייתי רואה צבי הנינג'ה ומשחק בבובות של מייטי מקס. איך סכין מגיע בכלל לידיים של ילד בן עשר? לעזעזל.

פורסם

אתה יודע,

זה יכול ליהיות אפילו לא קשור להורים.

עם קצת דמי קיס,

אפשר לקנות מהמכולת דברים די מעניינים ולקחת לבית הספר ::)

פורסם

ממתי משחררים דוקר סדרתי למעצר בית?! אדם כזה סוגרים בכלא או מפנים לטיפול פסיכיאטרי, אם הטענות נכונות לגבי הפסיכוזה וסוציאופאטיה שלו, אבל לא להסתובב חופשי ברחוב! זאת אזלת יד של המשטרה ומערכת המשפט. לא רק ששלחו אותו למעצר בית אלא שהוא לא ישב שם, שם זין והלך להסתובב ודקר בנאדם.

תת תרבות של סכינים באמת... אני מודה שהייתי מביאה אגרופן לבי"ס אבל זה בגלל שידעתי עם מי יש לי עסק בבכיתות, ילדים שמביאים סכינים, שרשראות אופניים ומה שלא תרצו ולא מהססים להשתמש בהם. האלימות מגיעה לשיאים חדשים כל פעם, וכשאתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע, גרוע מכך קורה.

פורסם

האלימות בבתי הספר תהפוך לאנתיפאדה אם לא יעשו משהו..

פורסם

לדעתי הכל תלוי בחינוך שמקבלים בבית,אני למשל אפילו לא חושב על דבר כזה אני אם כבר אני הולך למקום שאני יודע שהוא קצת מסוכן אני לוקח איתי אולר לכל מקרה.

פורסם

אלוהים ישמור מה קורה במדינה... פשוט עצוב ומפחיד.

וגם אני מאמין שהכל תלוי בחינוך מהבית, אבל אני לא מבין למה אתה הולך עם אולר.......

פורסם

לדעתי הכל תלוי בחינוך שמקבלים בבית,אני למשל אפילו לא חושב על דבר כזה אני אם כבר אני הולך למקום שאני יודע שהוא קצת מסוכן אני לוקח איתי אולר לכל מקרה.

נכון מאוד.

אני תמיד רואה ילדים בני 10 ואולי פחות מסתובבים ברחובות אחרי 10 בלילה ואני פשוט לא מבין איזה מן הורים יש להם שמרשים להם לעשות כל מה שהם רוצים.

לצערי יש המון הורים גרועים שחושבים "שלילד מגיע הכול" ומכאן מתחילות רוב הבעיות.

אבל ברור לך שאנשים הולכים עם סכינים כי יש אנשים שבאים עם אולר וכך הלאה?

למה לך בכלל ללכת למקום מסוכן ?

פורסם

לא יודע איזה חינוך הוא מקבל בבית עם הוא הולך עם אולר... הדבר הכי יעיל יהיה להכניס תקנת ענישה חדשה - קנס של 10 אלף שקל, פתיחת תיק, ומעצר לשבוע על נשיאת סכין, בלי משפט בלי כלום.

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד.

אני תמיד רואה ילדים בני 10 ואולי פחות מסתובבים ברחובות אחרי 10 בלילה ואני פשוט לא מבין איזה מן הורים יש להם שמרשים להם לעשות כל מה שהם רוצים.

לצערי יש המון הורים גרועים שחושבים "שלילד מגיע הכול" ומכאן מתחילות רוב הבעיות.

אבל ברור לך שאנשים הולכים עם סכינים כי יש אנשים שבאים עם אולר וכך הלאה?

למה לך בכלל ללכת למקום מסוכן ?

אני לא יודע אם זה מגיע מהמקום של "לילד מגיע הכל". לדעתי במקרים כאלה זה יותר קשור לחוסר אכפתיות של ההורים, פשוטו כמשמעו. ההורים שלי נתנו לי ונותנים לי הכל ואני לא יכול להעלות אפילו על דעתי לדקור מישהו, ועוד בגלל שהוא רצה להחזיר לי את הכסף שלי? wtf!?

כשאני אומר חוסר אכפתיות, זה למשל, האמהות הפרחות האלה שמתלבשות כמו זונות, שמתחתנות עם מנהלים בכירים וכו', רובצות כל היום בקאנטרי עם חברות שלהן, והילד מגדל את עצמו ברחובות. (זאת רק דוגמא אחת מני רבות).

נ.ב

דריה, הלכת עם אגרופן לבצפר?! באיזה בצפר למדת???

פורסם

זה פשוט מפחיד מה שקורה פה... אדם נדקר בגלל כלב, אדם נדקר בגלל שחסמו אותו בחניה, אדם דקר כי לא הכניסו אותו למועדון, ילדים דוקרים אחד את השני על זה שהם דורכים על הצל שלהם (אמיתי!).

תמיד נקטתי בגישה פסיבית וידעתי לא להסתבך עם האנשים המסויימים, אבל בצורה שזה קורה במדינה אני לא יודע אם מחר כשאני אשב בבית קפה ואבקש ממנו להזיז את הכיסא שלו אם אני אצא מזה בחיים. המפרידים, האנשים שמנסים למנוע בד"כ את הבלאגן חוטפים בכל הסיפורים האלו את המכות הכי קשות.

אני כבר מתחיל להרגיש בטוח שאני מתגייס ולא נשאר באזרחי :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים