פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר כזה בדיוק ???http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htmכי לא רשום l2tpותראה מה רשום עלו באחד החנויות באינטרנט דגם :BR-6104K תאור:נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). [glow=red,2,300]* החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן.[/glow]
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר מה דעתכם על הנתב הבאה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1461861 של d-link 604תומך l2tp
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים צודק, לי יש את הBR-6104KPאבל גם עליו לא כתוב באתר שלהם שהוא תומך L2TP (גם לא על הקופסא שלו). אני מעדיף יותר EDIMAX על DLINK אבל זה רק אני.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים גם לי יש את ה EDIMAX והוא כן תומך ב L2TP,היה לי את ה DLINK והוא עשה לי רק בעיות,הוא ממש לא מומלץ לחיבור בכבלים.קח את ה EDIMAX ולא תתאכזב.
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר תודה רבה אחי על המידע עכשיו אין מצב שאני קונה d-link 604 אני ילך על הedimax 6104k אני מקווה שהוא יתמוך בl2tp תודה חברים
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר תראו מה רשום על הנתב edimax 6104k Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch Internet Access via Cable or xDSL Supporting UPNP, DHCP, Auto MDI/X Virtual Server and DMZ Hacker Attack Prevention (DoS) Datasheet User Manual NAT / NAPT IP Sharing SPI Anti-DoS Firewall Supports DDNS (DynDNS / TZO) Supports Special Applications (Port Triggers) [glow=red,2,300]VPN Pass Through (IPSec / PPTP / L2TP) [/glow] Obtains WAN IP by PPPoE / Static IP / PPTP / DHCP Bridge Mode Between WAN and LAN Web User Interface (Remote Configuration) System Status (Port Connectivity, DHCP MAC / IP Mapping) Security Log Firmware Upgradeלפי השורה המודגשת אני מבין שהנתב רק מאפשר מעבר לפורוקול l2tp אבל לא להיתקשר דרכו למי שיש הוא בטוח שזה תומך ??? ומאפשר התקשרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.