פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום דבר בנוגע לעניין :\amd 3000 s-939 whinichesterסטפינג עם כל האותיות המדויקות וזה.. שאני יגיד למוכר.תודה!
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=509 מעולה! אבל איך מבקשים מהמוכר בדיוק? כאילו אני רואה את הסטפינג אבל איך מסדרים אותו וכו'? קיצר מה להגיד למוכר.? ויסכימו לתת לי איזה סטפינג שאני רוצה? תודה רבה אחלה oc ד"א בקישור!
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים הכול תלוי איפה אתה קונהאני קניתי בפנדה ושאלתי איזה יש להםבחרתי אחד שרציתי והוא שם לי אותו בצדאחרי שבוע קניתי אותובחנות נורמלית לא תהיה לך בעיה לבחור
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר הכול תלוי איפה אתה קונה אני קניתי בפנדה ושאלתי איזה יש להם בחרתי אחד שרציתי והוא שם לי אותו בצד אחרי שבוע קניתי אותו בחנות נורמלית לא תהיה לך בעיה לבחור יופי גם אני קונה מפנדה .. אבל איך לכתוב את הסטפינג? ffffdh8d0 ? תודה
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים לא לזה התכוונתי (זה סטפינג כללי של כל ה WINCHESTER)קוד המעבד: CBBHD 0447UPCWמופיע במפרט שלו
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר אהה ואאלק תודה.. מחר אני כנראה מזמין אני יבקש שיביאו לי CBBHD 0447UPCW ושלא ישכחו תודה אחי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.