עבור לתוכן

פנימיה צבאית - עצות

Featured Replies

פורסם

הפנימיה הצבאית זה מקרה קשה, כל התלמידים שלא מתקבלים לבתי ספר, או שהם עם בעיות התנהגות קשה.

ובכלל זה דיי מסריח להיות שם.

פורסם

כולכם כאן ילדי כאפות,אני לא רואה בן אדם אחד שבאמת היה שמה או מכיר את זה אישית או שבכלל היה בצבא חוץ מדריה.

כולכם וסליחה על הביטוי מזיינים ת'שכל.

מה קרה אומרים לכם צבא זה חרא אז אתה ישר כותבים את זה בפורום בשביל להיות מגניבים?

צבא זה חרא הא?

אז מי יושב במארבים 24 שעות ועם שעות שינה מועטות או בכלל בלי?

מי מוריד רכבים של מחבלים לפני שהם מגיעים אליכם לעיר?

מי מסכן את החיים שלו ועומד במחסומים,בשביל שאחרי זה התקשורת תהרוס לו את החיים בגלל שאיזה שערבי קפץ עליו והוא היה צריך להשתלט עליו?

אז חלאס לזיין את השכל.

היה לי אפשרות ללכת גם לשמה,גם לבית הספר של חיל האויר,וגם לחיל הים.

וגם היתי הולך אבל אמא שלי התנגדה לזה ולא יכולתי לעשות כלום.

ניסיתי לשכנע אותה חצי שנה.

אבל זה לא יצא.

אבל לעומתכם אני לא רץ וקפוץ וצועק צבא זה חרא צבא זה חרא.

אם כולם היו כמוכם מזמן היינו חיים(או שלא..) תחת שלטון פלסטיני.

וזה שנתנו לכם חרא של תפקידים כי הרי הצבא כמה שתרצו להכחיש את זה מסדר את האנשים לפי יכולות,אולי יש חרא של אנשים בצבא אבל לא כולם שמה ככה.

אז לפני שאתם מתחילים לזיין את השכל תבדקו את העובדות עם משהו שנקרא המציאות.

:-*

חוץ מבית-ספר של חיל האויר ששם אולי באמת תקבל בסוף שיבוץ נורמאלי פחות או יותר, פנימיות צבאיות זה לא משהו בכלל.

חלמתי ללכת לקציני ים עכו וללכת אח"כ לחיל הים עם מסלול מסודר. כשהגעתי לפנימיה גיליתי שזה לא מה שהיה פעם, כבר אין את הכבוד למקום הזה. אחרי שהעיפו אותי, חבר טוב שלי שהתגייס אמר שהיה עם מישהו משם בטירונות וההוא מספר שזה בי"ס של נרקומנים, שמזריקים של על ימין ועל שמאל, שבנות שמהוות כ-2% מהפנימיה הן פשוט זבל של כולם, שמאיימים עליהן אם הן לא יאכלו זין, מה לא? אני כל כך שמחה שהעיפו אותי...

פורסם

כולכם כאן ילדי כאפות,אני לא רואה בן אדם אחד שבאמת היה שמה או מכיר את זה אישית או שבכלל היה בצבא חוץ מדריה.

כולכם וסליחה על הביטוי מזיינים ת'שכל.

מה קרה אומרים לכם צבא זה חרא אז אתה ישר כותבים את זה בפורום בשביל להיות מגניבים?

צבא זה חרא הא?

אז מי יושב במארבים 24 שעות ועם שעות שינה מועטות או בכלל בלי?

מי מוריד רכבים של מחבלים לפני שהם מגיעים אליכם לעיר?

מי מסכן את החיים שלו ועומד במחסומים,בשביל שאחרי זה התקשורת תהרוס לו את החיים בגלל שאיזה שערבי קפץ עליו והוא היה צריך להשתלט עליו?

אז חלאס לזיין את השכל.

היה לי אפשרות ללכת גם לשמה,גם לבית הספר של חיל האויר,וגם לחיל הים.

וגם היתי הולך אבל אמא שלי התנגדה לזה ולא יכולתי לעשות כלום.

ניסיתי לשכנע אותה חצי שנה.

אבל זה לא יצא.

אבל לעומתכם אני לא רץ וקפוץ וצועק צבא זה חרא צבא זה חרא.

אם כולם היו כמוכם מזמן היינו חיים(או שלא..) תחת שלטון פלסטיני.

וזה שנתנו לכם חרא של תפקידים כי הרי הצבא כמה שתרצו להכחיש את זה מסדר את האנשים לפי יכולות,אולי יש חרא של אנשים בצבא אבל לא כולם שמה ככה.

אז לפני שאתם מתחילים לזיין את השכל תבדקו את העובדות עם משהו שנקרא המציאות.

מה הקשר בין כללללללללללללל מה שכתבת על הצבא לבין לחיות בגיל 16 בפנימיה במקום עם המשפחה שלך? להיות במשטר צבאי כשילדים אחרים נהנים להם בבית עם ICQ, ללכת לחברים ודברים בסגנון? מילא אם היית אומר לי מי שמסיים את הבית ספר מתחיל ישר קורס קצינים בגבעתי\נח"ל\סיירת שק"ם אבל פנימיה זה סתם דרך להורים ששונאים את הילדים שלהם או לא יכולים לשלוט עליהם להעיף אותם מהבית

פורסם

בירה נשר.

תאמין או לא יש ילדים שהיו רוצים לעבור לשמה ואין להם בעיות כלכליות או בעיות בבית,למשל חבר שלי אבא שלו אחד מעורכי הדין הכי עשירים בארץ,לא חסר לו כלום אבל הוא עדיין עבר לפנימיה צבאית בגלל שהוא אוהב את המסגרת הצבאית.

פורסם

אז שיהיה בריא... אני חטפתי שוק רק מלראות איך אנשים עושים "הקשב" בכזאת צייטנות ביום סיירות כשלי לא ממש אכפת מכלום

פורסם
  • מחבר

זה כל כך נורא? כי זה דווקא נשמע נחמד, לא?

פורסם

המשמעת זה לא הדבר הכי מפחיד שם, אלא העובדה שחברה שגדולים ממך בשנה מחלקים לך פקודות ואין להם שום הסמכה לכך. המצב באמת בקקי, כשהייתי בקציני ים, חצי ישבו שם על סמים, באמת רוב שם ילדים שההורים שלהם לא היה כוח אליהם או יתומים או דרוזים שרצו קריירה צבאית ולא יכלו להשאר בבית כי גם ככה יותר מדיי לחץ על ההורים. היינו מטיילים על החוף של הפנימיה והיו אומרים לנו זהירות, יש פה מזרקים שנשטפים מהנמל או ממסיבות אסיד, איידס, בלאגן... בולשיט, היה נשטף מהחדרים...

פורסם

אם לא איכפת לך מזה אז תלך לסדר ארגזים במחסן.

מעניין מה היה קורה אם לאף אחד לא היה איכפת מכלום,היינו חיים(אם בכלל...) תחת שלטון של קוף פלסטיני והיינו גולשים באתרים שסוגדים לערפת. :screwy:

פורסם

זה כל כך נורא? כי זה דווקא נשמע נחמד, לא?

אם אתה עדיין רוצה מסגרת צבאית יש יום פתוח בטכני ביום חמישי זה מ-12 עד-18

פורסם

אני יודע שיש מקומות שפנימיה צבאית זה מסגרת קשה,

אבל אם אני לא טועה יש כאלה ברמה ממש ממש גבוה (הריאלי בחיפה אם אני לא טועה) וכל מיני שלוחות של חיל האוויר...

תגיד מה נתנו לך, וכנראה קציני ים עכו זה קקה וזה ממש לא מהווה דוגמא למה שהבחור התכוון.

פורסם

אם לא איכפת לך מזה אז תלך לסדר ארגזים במחסן.

מעניין מה היה קורה אם לאף אחד לא היה איכפת מכלום,היינו חיים(אם בכלל...) תחת שלטון של קוף פלסטיני והיינו גולשים באתרים שסוגדים לערפת. :screwy:

עדיין לא הבנתי מה הקשר בין כל הפרופגנדה הצבאית שלך לבין משטר צבאי לאזרח תמים

פורסם

אזרח תמים שבחר ללכת לפנימיה,הם לא מכריחים אף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים