פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבואז ככה:mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהיamd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב)dvd rom dvdrwhd maxtor 160gb sata sb creative 5.1tv card life viewaerocool gatewayzalman 7700cuzalman vga cooler vf-700cuventec spectrum cold cathode light uv ====---X2ventec uv 80mm case fan uv greenventec uv 80mm case fan uv blueוזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זהאה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד גם אובר קלוק ,אז להחשיב את זה בבקשה.תודה מראש לכל העוזרים..
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים הוא יהיה ממש גבולי, ובאוברקלוק לא מומלץ לסמוך על גבוליאני ממליץ למפרט כמו שלך ללכת על הבאטרפליי.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר איזה בעסה אני ממש נעול על הספק הזה הוא כזה קטלני..:\ויש לו גם מלא הגנות והוא מאחלה ביתולפי מה שהבנתי יש לו קשר ל ocz
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים שמתי לב שאתה כבר מודע לדיון המרוכז(כי הגבת בו כבר ולפי מה שזכור לי , אני גם שלחתי לך אפילו ה.פ בקשר לדיון הזה)למה אתה פותח דיון חדש?!ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.