עבור לתוכן

איפה משיגים בלוקים לקירור מים בארץ!?!?!?!

Featured Replies

פורסם

אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם

אז יש לי שלןש אופציות

או למצוא משהו בארץ

או להזמין מחול

או לבנות אחד בעזרת נפח

אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?

פורסם

כמו שכבר אמרתי פעם אם אתה רוצה לבנות אחד אתה בסה"כ צריך לקנות גוש נחושת ולקדוח בו בצורה הבאה:

שני חורים, אחד לכניסה והשני ליציאה.

ובגוש אתה קודח תעלה בין שני הצינורות.

פה יש תמונות על איך לקדוח(תתעלם מהצורה זה נועד לכרטיס מסך):

קידוח

ופה איך לחבר את הצינורות:תשתמש בצינורות עבים יותר ממה שהם משתמשים

פורסם

כמו שכבר אמרתי פעם אם אתה רוצה לבנות אחד אתה בסה"כ צריך לקנות גוש נחושת ולקדוח בו בצורה הבאה:

שני חורים, אחד לכניסה והשני ליציאה.

ובגוש אתה קודח תעלה בין שני הצינורות.

פה יש תמונות על איך לקדוח(תתעלם מהצורה זה נועד לכרטיס מסך):

קידוח

ופה איך לחבר את הצינורות:תשתמש בצינורות עבים יותר ממה שהם משתמשים

LOL

;D ;D

תגיד לי שאתה מתלוצץ. נכון שאתה מתלוצץ ? נכון שבאמת לא התכונת לזה ?

בלוק קירור הוא לא כזה פשוט. בלוק קירור בעצם מורכב מחור כניסה, וחור יציאה - אבל הוא גם כולל תעלות למעבר המים בתוך הבלוק על מנת לקבל שטח פנים כמה שיותר גדול כדי לקבל את אפקט הקירור ! אם תעשה חור כניסה וחור יציאה - מה בעצם עשית ? כלום !

עצה שלי - אל תנסה לבנות לבד.תקרא קצת על קירור מים. תנסה להבין מה קורה שם באמת - ואז, אחרי שאתה כבר יודע מה המשמעות - חפש את הרכיבים בחו"ל, ויבא אותם עצמאית לארץ. אני בספק אם יש פה בארץ מישהו שמיבא רכיבים איכותיים .

פטנט יפה שרק עכשיו ראיתי אצל טום - רכיב שמתלבש על הצינור ומנטר את זרימת המים . הוא מתחבר לחיבור מאורר על לוח האם ואפשר להשתמש בקריאות שלו על מנת להתריע כאשר מערכת הקירור הפסיקה לעבוד !

בכל אופן - קירור מים עדיין אינו נחלת הכלל, ורק אנשים שמבינים בזה ראוי שיתעסקו בזה.

בהצלחה

פורסם
בלוק קירור הוא לא כזה פשוט. בלוק קירור בעצם מורכב מחור כניסה, וחור יציאה - אבל הוא גם כולל תעלות למעבר המים בתוך הבלוק על מנת לקבל שטח פנים כמה שיותר גדול כדי לקבל את אפקט הקירור ! אם תעשה חור כניסה וחור יציאה - מה בעצם עשית ? כלום !

כמו שאמרתי וצירפתי קישור!

פורסם
  • מחבר

גם אני ראית את טום אני קראתי על זה המון המון ואני מחפש חלקים ואין לי כסף לייבא

שבונים את הבלוק.. הוא צריך להיות כולו חלול?

פורסם

תסתכל בתמונות בלינק הראשון שהבאתי.

הדבר שחיררו עם המקדחה, ככה זה צריך להיראות בפנים.

פורסם
  • מחבר

פאק!!!! איך עושים כזה דבר?!? נפח אמור לדעת לעשות משהו כזה?!

פורסם

תסתכל בתמונות בלינק הראשון שהבאתי.

הדבר שחיררו עם המקדחה, ככה זה צריך להיראות בפנים.

תשים דלי במארז. עם אתה כולך לעשות את זה לבד, ואין לך את הידע והכלים המתאימים, סביר להניח שבהפעלה הראשונה הכל ישפריץ לכל עבר בגלל חוסר התאמה וחוסר איטום מתאים. כמו כן אתה צריך לדאוג למעבר מים תקין אחרת זה חסר טעם.

פורסם

אני רק מחפש בלוק מים שיהיה בגודל המתאים של המעבד שלי

אולי אני יקרר גם את הכרטיס מסך מי יודע?

ועצה שלי אל תנסה אפילו לבנות בעצמך בלוק מים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים