פורסם 2002 ביולי 223 שנים לא ממש יודע, אבל מה אכפת לך לעדכן גם את זה? לא יזיק אתה באמת ובתמים חושב את זה? :
פורסם 2002 ביולי 223 שנים לפי מה שהבנתי זה יכלול גם יכולות חדשות.. לא רק את כל מה שאת המוריד מ WINDOWS UPDATE.תמיכה ב USB2, למשל.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים ורק לידעת כל מי שיש לו WINDOWS XP צרובMICROSOFT שולחת את הפרטים של הקוד ועוד דרך הSP1אז רק!!!!!! למי שיש WINDOWS XP חוקי!!!! יוכל להתקין את SP1 או שיחכה עד שיפרץ הSP1
פורסם 2002 ביולי 523 שנים לאחר יום אני בטוח שהוא יפרץ בקלות!!!אני זוכר שמיקרוסופט אמו שההאקרים לא יוכלו נגד ההגנה של WINDOWS XPוהיום אפשר להוריד אותו בלי בעיה פרוץ!!!!(לא מעודד שום דבר)
פורסם 2002 ביולי 523 שנים או שיחכה עד שיפרץ הSP1 אני מניח שזה לא יקח הרבה הזמן.. : האמת שכבר פרצו... :
פורסם 2002 ביולי 523 שנים הייתי בטוח שזה לא יקח הרבה זמן.. צפוי? צפוי. אבל האמת, שיש הרבה אנשים שפחות מעודכנים שקנו WINXP בגלל שחשבו שאי אפשר להתקין אותו ללא רישיון.. אז הם קנו חלונות ב600 שקל.. שאמרתי להם שיש פרוץ, הם כמעט בכו..
פורסם 2002 ביולי 523 שנים הייתי בטוח שזה לא יקח הרבה זמן.. צפוי? צפוי. אבל האמת, שיש הרבה אנשים שפחות מעודכנים שקנו WINXP בגלל שחשבו שאי אפשר להתקין אותו ללא רישיון.. אז הם קנו חלונות ב600 שקל.. שאמרתי להם שיש פרוץ, הם כמעט בכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.