פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים משל טוב על הניק החדשבכל מקרה אני אומר כבר לאורך שניים שלושה עמודים שזאת סדרה אמריקאית שמבוססת על קומיקס בלגי
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הא!!!!!!!!!!!!החלפת שם משתמש!!נכון, נמאס לי ממנו, בכל מקום אחר אני רשומה בתור VITNIR אז... כו* אממו, גם פה!
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אז מי האמא של התינוקת שיש לקרתא סוף הסדרהאם יש סוף בכללדרדסית או המכשפה ההיא שנהייתה טובה?ומה התרגום של ויטניר?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים האמת גרגמל מזכיר את הציורים של היהודים באירופה באמת...אבל לאף אחד כאן אין הוכחות שהסידרה נאצית אז הכל כאן ספקולציות,עד שמישהו כאן לא יוכיח אז אני לא מאמין כי אני הייתי מת על הדרדסים כשהייתי קטן.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אתה כנראה ניאו-נאצי!!גם אני לא שמתי לב עד שאמרו לי וזה באמת מתאים כל הטענות
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים למה הוא ניאו-נאצי? אף אחד לא שם לב כמעט, אולי בגלל זה הפרופוגגנדה המחודשת הזאת נכשלה - כי היא היתה נסתרת מדיי.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים נראה לי שטויות כל הקטע הזה, ממש לא נראה לי שזו תוכנית נאצית...גם אני הייתי מת על הדרדסים כשהייתי קטן, אבל שנאתי את הגירסה המתורגמת.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים למה? דווקא בעברית זה היה טוב אולי אף פעם לא שמנו לב לזה כי פשוט זה לא עניין אותו/לא ידעתי על זה/תמימות של ילדים/פשוט לא רואים את זה וזה סתם מתיחה?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הוכחה שהתוכנית הזאת היא אנטישמיט http://bluebuddies.com/help/smurf_names_and_list_of_the_smurfs.htm תראו איך קוראים לחתול Azrael : Gargamel has a long-suffering sidekick named Azrael (not "Azreal" or "Azrial"). Azrael is a tough, mangy cat who compounds the Smurfs' problems when they're being chased by Gargamel. או במילים אחרות ישראל. חתול יהודון ארור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.