עבור לתוכן

ידוע לכם אולי איזה פורטים יש לפתוח כדי להשתמש ב-Exeem ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח?

כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר.

תודה מראש :).

פורסם

רושם לך בכל תוכנה נורמלית איזה פורטים היא משתמשת באפשריות (וגם ב EXEEM), אז מה הבעיה ?!?

חוץ מזה, מומלץ ורצוי לשנות את ה DEFAULT PORT למשהו אחר...

פורסם
  • מחבר

תודה, לא שמתי לב שזה רשום שם :kopfpatsch:. חיפשתי באתר ב-FAQ ולא מצאתי.

שאלה נוספת - אני יכול להגדיר את הפורטים של התוכנה הזאת לפורטים שפתחתי לתוכנה אחרת? כי חבל לי לפתוח המון פורטים סתם ולסכן את בטיחות המערכת.

לדוגמא, אם אימיול ואקסים משתמשות באותו פורט (פתוח) באותו זמן - זה יוצר בעיה?

תודה.

פורסם

תודה, לא שמתי לב שזה רשום שם :kopfpatsch:. חיפשתי באתר ב-FAQ ולא מצאתי.

שאלה נוספת - אני יכול להגדיר את הפורטים של התוכנה הזאת לפורטים שפתחתי לתוכנה אחרת? כי חבל לי לפתוח המון פורטים סתם ולסכן את בטיחות המערכת.

תודה.

אי אפשר לשתי תוכנות שונות להשתמש באותו פורט בו זמנית, מה גם לפתוח את הפורטים כשהתוכנה לא בשימוש לא מהווה סיכון רציני לבטיחות המערכת. מה גם זה בסה"כ 2-3 פורטים... לא יותר..

פורסם

לא.

זה פשוט לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. :)

עדכון - פתחתי את הפורטים שרשומים שם (שיניתי אותם לפורטים שונים מהדיפאלט), אך עדיין התוכנה לא עובדת (אין חיפוש או הצגת קבצים חדשים).

מה יכולה להיות הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים